Η Breitling αναβιώνει τη συλλογή SuperOcean

Η τελευταία γυναικεία συλλογή της Breitling είναι η νέα εκδοχή ενός κλασικού. Αυτό που τη δεκαετία του ’50 άρχισε ως καταδυτικό μοντέλο εξελίσσεται σήμερα σε ένα δυναμικό ρολόι για γυναίκες που είναι έτοιμες να απολαύσουν μαζί του το καλοκαίρι.

Η συλλογή Superocean Heritage ’57 Pastel Paradise Capsule αφορά το χρώμα, την αναλογία και φυσικά την ουσία του καλοκαιριού, με κάσες στα 38mm, περιστρεφόμενη στεφάνη και έντονες ενδείξεις. Αυτή η μοντέρνα ρετρό αναβίωση με αναφορά στο πρωτότυπο SuperOcean μοιάζει τώρα σαν μια εξαιρετική προσθήκη στη γυναικεία οικογένεια ρολογιών της Breitling, φέρνοντας μια χαλαρή παστέλ αντάνακλαση στα καλοκαιρινά καντράν της νέας συλλογής.

Η παλέτα της βασίζεται στο καλοκαιρινό λευκό, στο aquamarine, στο πράσινο της μέντας και σε ένα παγωμένο μπεζ, που παίζουν σε συνδυασμούς με τα καντράν, τις στεφάνες και τα λουράκια.

Οι δείκτες και οι ενδείξεις είναι επικαλυμμένοι με Super-LumiNova, με αποτέλεσμα οι χωματικές αποχρώσεις να γεννούν κίτρινους, πράσινους, μπλε, μοβ, κόκκινους και πορτοκαλί τόνους στα διαφορετικά μοντέλα.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το δικό σας χρωματικό συνδυασμό, με το σύστημα γρήγορης εναλλαγής λουριών από Saffiano calfskin -ένα δέρμα υψηλής ποιότητας το οποίο κατασκευάστηκε για πρώτη φορά σε ένα από τα πιο διάσημα βυρσοδεψεία της Ιταλίας και χρησιμοποίηθηκε σε πολλές από τις δερμάτινες δημιουργίες της Prada- στα χρώματα σορμπέ λεμονιού ή βατόμουρου.

Περισσότερες πληροφορίες για την Breitling εδώ

More Stories
To Atelier Watch της Hublot