BARTON 7: Geneva Watch Week 2022

Δημιουργημένο από ανεξάρτητους, για ανεξάρτητους, το BARTON 7 ανακοινώνει τις 8 μάρκες ανεξάρτητων ωρολογοποιών που θα εκθέσουν υπό την ομπρέλα του για το 2022

 

Οι “Ημέρες ρολογιού της Γενεύης” θα πραγματοποιηθούν από τις 30 Μαρτίου ως τις 5 Απριλίου 2022, παράλληλα με την έκθεση Watches and Wonders, στην Γενεύη. Τον μοναδικό χώρο BARTON 7 επέλεξαν οκτώ μάρκες ανεξάρτητων ωρολογοποιών, για να συστεγαστούν και να εκθέσουν τις νέες δημιουργίες τους σε δυνητικούς πελάτες, στον Τύπο αλλά και στον ευρύ κοινό. Οι Singer Reimagined, Bianchet, Blaken, Depancel, Genus, Ikepod, Le Rhöne και Schwarz Etienne, θα παρουσιάσουν τα ευρηματικά τους νέα μοντέλα στον ανοιχτό, αντισυμβατικό χώρο, με κοινό γνώμονα το συνδυασμό μεταξύ της χαλαρής και οικείας ατμόσφαιρας και του επαγγελματισμού.

Η φιλική ατμόσφαιρα κυριαρχεί στους εκθεσιακούς χώρους και τις εγκαταστάσεις φιλοξενίας και το lounge bar. Εξειδικευμένοι συνεργάτες έσπευσαν να συμμετέχουν στη προσπάθεια αυτή: Champagne Laurent-Perrier, Cecchetto ‘ Coffee Excellence», The ShowCase – «The Phygital Luxury Solution», χρηματοκιβώτια Carpene και έπιπλα Swaap!.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
H Bremont επενδύει στην Βρετανική Ωρολογοποιία