Το Millenium Watchbook επιστρέφει για το 2022

22 έτη, 200 σελίδες, πάνω από 500 εικόνες, αμέτρητοι ειδικοί, το Millenium Watchbook αποτελεί τον απόλυτο οδηγό για τα ρολόγια, σε μια ακόμη συλλεκτική έκδοση

Για τον τρίτο επίσημο τόμο αυτής της σειράς, το Millennium Watch Book εστιάζει στον απαραίτητο σύντροφο για ταξίδια στα βάθη των θαλασσών: το μηχανικό ρολόι κατάδυσης. Το Millennium Watch Book: Diver’s Watch Edition εξερευνά αυτή τη μετάβαση από ένα καθαρό ρολόι-εργαλείο σε ένα πολύτιμο μέρος της συλλογής ενός λάτρη του ρολογιού, που πραγματικά εξελίχθηκε μέσα στη νέα χιλιετία. Προγραμματισμένο για δημοσίευση τον Νοέμβριο του 2022, οι αναγνώστες μπορούν να προπαραγγείλουν το The Millennium Watch Book: Diver’s Watches εδώ με ευνοϊκή τιμή ealry-bird.

Το βιβλίο είναι αποτέλεσμα δουλειάς της Idiome Agency, η οποία περήφανα συντόνισε τις εκδοτικές της προσπάθειες με τον Brice Lechevalier (GMT Publishing). Αποτελεί ιδανικό δώρο για τους λάτρεις των όμορφων μηχανικών ρολογιών, και μπορείτε να αγοράσετε τον τόμο 0 και τον τόμο 1 εδώ  για να ολοκληρώσετε τη συλλογή σας.

More Stories
Το νέο Freak της Ulysse Nardin