Το GPHG εξελίσσεται με νέα χαρακτηριστικά

Τα Όσκαρ της Ωρολογοποιίας για το 2022 ξεκινούν το ταξίδι τους με τις προτάσεις των μελών της Ακαδημίας και ανανεώνονται με μερικά σημαντικά νέα χαρακτηριστικά

 

Σχεδιασμένα με πνεύμα ενότητας, τα ετήσια βραβεία GPHG πραγματοποιούν εδώ και 20 χρόνια την αποστολή τους και γιορτάζουν την τέχνη της ωρολογοποιίας παγκοσμίως, δίνοντας τη δυνατότητα στο διεθνές κοινό να ανακαλύψει όλες τις βασικές νέες κυκλοφορίες του κλάδου κατά τη διάρκεια ενός διαγωνισμού που κορυφώνεται στην τελετή απονομής των βραβείων. Η 22η τελετή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.

Τι αλλάζει φέτος;

  • Παρουσιάζεται μια νέα κατηγορία “Mechanical Clock”, η οποία ανοίγει τις πόρτες του διαγωνισμού σε κομμάτια όπως επιδαπέδια και επιτραπέζια ρολόγια.
  • Επιστρέφει το βραβείο χρονομέτρησης, το οποίο βραβεύει ένα ρολόι για την εξαιρετική του ακρίβεια, και το οποίο είναι επίσημα πιστοποιημένο από αναγνωρισμένη αρχή ελέγχου.
  • Τέλος, το βραβείο καινοτομίας είναι πλέον ανοιχτό σε μοντέλα που υιοθετούν μια βιώσιμη προσέγγιση

Πριν λάβουν μέρος στις ψηφοφορίες για τον καθορισμό των υποψηφιοτήτων και στη συνέχεια της λίστας βραβείων του 2022, τα 650 μέλη της GPHG Academy καλούνται να προτείνουν ποια ρολόγια θα ήθελαν να συμμετέχουν στον διαγωνισμό φέτος. Οι μάρκες θα αποφασίσουν τελικά για τη συμμετοχή των προτεινόμενων ρολογιών και θα μπορούν να συμμετέχουν και άλλα μοντέλα στον διαγωνισμό από τον Μάιο και μετά.

Δείτε τους κανονισμούς του διαγωνισμού εδώ.

Δείτε τα μέλη της Ακαδημίας εδώ.

More Stories
Ανακαλύψτε τις δημιουργίες της Skagen