Oscars 2022: Η Rolex υποστηρίζει και γιορτάζει τον κινηματογράφο

Άρρηκτα συνδεδεμένη με τον κόσμο του κινηματογράφου, η Rolex δηλώνει το παρών και στη φετινή απονομή βραβείων Oscar

 

Η Rolex διατηρούσε πάντα στενούς δεσμούς με τον κόσμο του κινηματογράφου. Τα ρολόγια της έχουν παίξει τον δικό τους ρόλο στους καρπούς θρυλικών χαρακτήρων σε πολλές ταινίες, συμπεριλαμβανομένων πολλών αριστουργημάτων που βραβεύτηκαν με Όσκαρ.
Ενθαρρύνει τη διατήρηση και τη μετάδοση των κινηματογραφικών τεχνών, προωθεί την αριστεία και γιορτάζει την πρόοδο, συνοδεύοντας ζωντανούς θρύλους και εκκολαπτόμενα ταλέντα μέσω των Testimonies (Martin Scorsese και James Cameron), της συνεργασίας της με την Ακαδημία Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών (το ίδρυμα , τα βραβεία και το Μουσείο της Ακαδημίας στο Λος Άντζελες) και το Rolex Mentor and Protégé Arts Initiative.

Η τελετή των Oscars® είναι μια μοναδική γιορτή της αριστείας, της έμπνευσης και της τεχνικής ιδιοφυΐας από την οποία
γεννιούνται αριστουργήματα. Για έκτη συνεχή χρονιά, η Rolex είναι Περήφανος Χορηγός της τελετής των Oscars®ή οποία πραγματοποιήθηκε στο Dolby® Theatre του Hollywood. Μεταδόθηκε τηλεοπτικά με ζωντανή σύνδεση σε περισσότερες από 200 χώρες.

Η Rolex είναι ο επίσημος οικοδεσπότης του Greenroom, του προθάλαμου των βραβείων. Υποψήφιοι και παρουσιαστές συγκεντρώνονται σε αυτό το σαλόνι πριν και αφού ανέβουν στη σκηνή της τελετής, μερικοί εκ των οποίων επιστρέφουν και με το πολυπόθητο αγαλματίδιο.

Κάθε χρόνο, η Rolex δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην διακόσμηση του Greenroom. Για τη φετινή τελετή η διακόσμηση άντλησε έμπνευση από τις θρυλικές ταινίες του Hollywood και γιορτάζει τη συνένωση του κινηματογράφου και της τέχνης της ωρολογοποιίας.

Περισσότερες πληροφορίες για τη σχέση της Rolex με τις τέχνες εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: Rolex SA

 

More Stories
Το νέο Club Sport neomatik 42 date από τη Nomos Glashütte