Το Chronos Plus στην έκθεση OAK Collection

Μια από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές συλλογές ανοίγει στο κοινό για πρώτη φορά 

Πολλοί ιδιοκτήτες των ωραιότερων, σπάνιων και πολυτιμότερων αντικειμένων τα κρατούν κλειδωμένα σε εικονικά φρούρια όπου φυλάσσονται με ζήλια και σπάνια τα μοιράζονται με το κοινό.

 

Αυτή την άνοιξη, ένας παθιασμένος φίλος της ωρολογοποιίας που πέρασε τις τελευταίες τέσσερις δεκαετίες χτίζοντας αθόρυβα μια από τις μεγαλύτερες ιδιόκτητες συλλογές ρολογιών χειρός και τσέπης στον κόσμο, θα τα διαθέσει ελεύθερα σε όλους σε μια μοναδική διεθνή έκθεση, η οποία θα περιοδεύσει.

Η έκθεση OAK Collection περιλαμβάνει 160 ρολόγια, vintage και σύγχρονης μουσειακής ποιότητας, μεταξύ των οποίων περιλαμβάνονται ειδικές παραγγελίες, εξαιρετικά σπάνιες περιορισμένες εκδόσεις, και ο μεγαλύτερος αριθμός κομματιών Patek Philippe που κάποτε ανήκε στον διάσημο συλλέκτη Henry Graves Jnr.

Κάθε ρολόι είναι σε πραγματικά άψογη κατάσταση, με την πλειονότητα των παραδειγμάτων να είναι καινούργια ή σχεδόν αφόρητα.
Όλα ελέγχονται σε τακτική βάση από έναν έμπειρο ωρολογοποιό, του οποίου η επαγγελματική ζωή είναι αφιερωμένη στη διατήρηση της συλλογής.

Η συλλογή δεν έχει αποκαλυφθεί ποτέ στο παρελθόν, και θα μπορούσε δικαίως να περιγραφεί ως ένα από τα «καλύτερα κρυμμένα μυστικά» του κόσμου των ρολογιών.

Η έκθεση OAK Collection θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά στο κοινό στο Λονδίνο στις 19 Μαίου, πριν ξεκινήσει μια παγκόσμια περιοδεία που θα περιλαμβάνει τέσσερις διεθνείς στάσεις σε εντυπωσιακούς εκθεσιακούς χώρους στη Μέση Ανατολή , την Άπω Ανατολή και τη Βόρεια Αμερική. Θα ολοκληρωθεί στις ΗΠΑ την ερχόμενη άνοιξη με ένα τελικό σόου και γκαλά πάρτι κλεισίματος.

Η ομάδα του Chronos Plus θα παρευρεθεί στο welcome πάρτι για τον τύπο, και θα σας κρατά ενήμερους μέσω των λογαριασμών μας στα social media.

More Stories
H Jaeger LeCoultre εύχεται για τη νέα χρονιά