Ημέρα της Μητέρας 2022: Fossil

Κομψά, λαμπερά κοσμήματα, αποτελούν το ιδανικό δώρο για δυναμικές μητέρες, με την υπογραφή της Fossil

Με την γιορτή της Μητέρας να είναι προ των πυλών, η έμπειρη ομάδα του Chronos Plus σπεύδει να σας λύσει τα χέρια, προτείνοντας εξαιρετικές επιλογές για να δωρίσετε στη πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σας. Βρείτε τις όλες εδώ.

Φέτος η Fossil χαρακτηρίζεται από κομψότητα, λάμψη και πολυτέλεια. Οι νέες της σειρές κοσμημάτων καθρεφτίζουν αυτά ακριβώς τα συναισθήματα, που προσφέρει κάθε μαμά στα παιδιά της. Ιδανικές επιλογές για την Ημέρα της μητέρας, τα κοσμήματα της μάρκας φέρουν λιτές γραμμές, μέταλλο, και αστραφτερούς λίθους. Ξεχωρίζει η συλλογή Sutton, κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας ατσάλι στο χρώμα του κίτρινου χρυσού, με κεντρικό της θέμα την καρδιά, που κοσμεί τα σκουλαρίκια, τα παντατίφ και τα δαχτυλίδια της σειράς, αποπνέοντας μια αύρα ρομαντισμού. Κρεμαστά ή καθιστά, συνδυάζονται εύκολα και αναδεικνύουν κάθε στυλ με τη κομψό και ντελικάτο σχεδιασμό τους.

Δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε όμως και στα υπόλοιπα κοσμήματα της σειράς, τα οποία αποτίνουν φόρο τιμής στα κρεμαστά charms. Η απόχρωση του ροζ χρυσού συμπληρώνεται απόλυτα από το ροζ mother of pearl και τις διακριτικές πέρλες. Είναι φτιαγμένα για layering και συνδυάζονται εύκολα με τις υπόλοιπες συλλογές της μάρκας.

More Stories
Η Breitling αναβιώνει τη συλλογή SuperOcean