Τα επετειακά Swatch έρχονται σε νέο τετράγωνο σχήμα κάσας

Με ένα συναρπαστικό «WHAT IF?» ανανεώνει την οπτική της η Swatch, έπειτα από 40 χρόνια δημιουργιών. Χρησιμοποιεί το νέο της υλικό bioceramic και δημιουργεί νέα τετράγωνα ρολόγια

Μία στιγμή μπορεί να αλλάξει τα πάντα. Το 1982, οι ιδρυτές της εταιρείας που αργότερα θα γινόταν η Swatch, βρέθηκαν αντιμέτωποι με μια τεράστια απόφαση που αφορούσε το σχήμα του επαναστατικού ρολογιού τους. Τέσσερις δεκαετίες μετά και η μοιραία επιλογή του στρογγυλού σχήματος άνοιξε το δρόμο για μια λαμπρή, έντονη και επιτυχημένη ιστορία.

Αλλά τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν είχε επιλεγεί ένα τετράγωνο Swatch; Η νέα συλλογή BIOCERAMIC WHAT IF? εστιάζει σε μια εναλλακτική και διασκεδαστική πραγματικότητα. Η Swatch αμφισβητεί και πάλι το status quo επανεξετάζοντας το πρωτότυπο τετράγωνο ρολόι του 1982 για να δημιουργήσει μια νέα συλλογή.  Συνδυάζοντας κεραμική σκόνη με υλικά βιολογικής προέλευσης, το Swatch BIOCERAMIC επιτυγχάνει αξιοσημείωτη αντοχή και
ανθεκτικότητα για να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις του τετράγωνου σχεδιασμού του.

Τέσσερα μοντέλα ξεχωρίζουν με έντονα, τετράγωνα άκρα και διαστάσεις 33 mm x 33 mm. Το καντράν είναι λιτό και έρχεται σε τέσσερις εκδοχές, τρεις σε λευκό και μια σε μπλε, ενώ η κάσα και το λουράκι έρχονται σε ήπιες ματ αποχρώσεις του γκρι, του πράσινου, του μπεζ και του μαύρου, εμπνευσμένες από τα πρώτα μοντέλα της Swatch.

Η συλλογή Swatch BIOCERAMIC WHAT IF? έκανε το παγκόσμιο ντεμπούτο της την Εθνική Ημέρα της Ελβετίας, την 1η Αυγούστου 2023, στο Swatch.com και στις μπουτίκ της μάρκας, ένας διακριτικός φόρος τιμής στην Swiss-made Swatch.

More Stories
Swarovski για το Samsung Gear S