Οι δύτες αγαπούν τη συλλογή Seastrong της Alpina

Τα καταδυτικά ρολόγια της μάρκας συγκεντρώνονται στη συλλογή Seastrong, και παρουσιάζουν δυναμικά και ευανάγνωστα χαρακτηριστικά πιστά στην κληρονομιά της.

Η συλλογή Seastrong γεννήθηκε για αυτούς που αγαπούν τη περιπέτεια. Για την δημιουργία των ρολογιών της, η Alpina εξερεύνησε τους ωκεανούς και τους ουρανούς για πάνω από έναν αιώνα με τη πολύτιμη βοήθεια των συλλεκτών της, προκειμένου να συνδυάσει την τεχνογνωσία με τη διαχρονική αισθητική των πρωτοπόρων στην κατάκτηση της γης και της θάλασσας.

Το πρώτο Alpina Diver “10 Seastrong” λανσαρίστηκε το 1969. Αυτό το επαγγελματικό ρολόι καταδύσεων εξοπλιζόταν από αυτόματο μηχανισμό και διέθετε 2 κορώνες, η μία από τις οποίες χρησιμοποιήθηκε για τον προσδιορισμό του χρόνου αποσυμπίεσης σε διάστημα 1-60 λεπτών, καθώς και περιστρεφόμενη στεφάνη. Το πρώτο «Seastrong» ήταν αδιάβροχο στα 200 μέτρα και αντιμαγνητικό.

Πρακτική και διαχρονική, η τρέχουσα συλλογή Seastrong μας υπενθυμίζει ότι το πάθος για τη θάλασσα απαιτεί αποτελεσματικά, ακριβή, ευανάγνωστα και στιβαρά όργανα. Το Seastron Diver 300 Heritage είναι μια μοντέρνα ερμηνεία και ο ακρογωνιαίος λίθος κάθε vintage συλλογής ρολογιών κατάδυσης. Το ρολόι είναι εξαιρετικά ακριβές χάρη στην κάτω κορώνα που χρησιμοποιείται για τον καθορισμό της ώρας και της ημερομηνίας και μπορεί να αντέξει σε κάθε δοκιμή, έχοντας τη δυνατότητα να βουτήξει σε βάθος 300 μέτρων. Το μαύρο καντράν είναι εξοπλισμένο με επιχρυσωμένες ενδείξεις με επικάλυψη από φωταυγές υλικό, που δημιουργεί την απαραίτητη αντίθεση για εύκολη ανάγνωση, ακόμη και στο αμυδρό φως της βαθιάς θάλασσας.

Το Seastrong Diver Gyre Automatic έρχεται σε χρώματα εμπνευσμένα από τον ωκεανό, και αποτελεί σύμβολο του σεβασμού που η μάρκα δείχνει στο περιβάλλον. Το ρολόι φορά λουράκι ΝΑΤΟ, κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά μπουκάλια και η κάσα του αποτελείται κατά 70% από πλαστικό προερχόμενο από δίχτυα ψαρέματος, που συλλέγονται στον Ινδικό Ωκεανό.


Ο σχεδιασμός Seastrong Diver 300 Automatic παρέχει βέλτιστη αναγνωσιμότητα κατά την κατάδυση και ξεχωρίζει χάρη στα χαρακτηριστικά και τη λειτουργική του ομορφιά, μετατρέποντάς το σε ένα όμορφο και αρρενωπό κομμάτι που φοριέται μέσα και έξω από το νερό. Το ρολόι διαθέτει υπερμεγέθη κάσα με έντονες γραμμές, φωτεινούς δείκτες και περιστρεφόμενη στεφάνη.

 

More Stories
Bell & Ross BR-X1