H μεθυστική λάμψη του Big Bang Unico Baguette King Gold Rainbow της Hublot

Κατακόκκινα ρουμπίνια, ροζ, μπλε, κίτρινα και πορτοκαλί ζαφείρια, αμέθυστοι, τσαβορίτες και μπλε τοπάζια.

Διακόσιοι ενενήντα πολύτιμοι λίθοι συνολικού βάρους 24 καρατίων, που συνθέτουν ένα ουράνιο τόξο τέλειας χρωματικής διαβάθμισης. Η δημιουργία του, από την επιλογή των λίθων ως το κόψιμο, την ταξινόμηση και την τοποθέτησή τους σύμφωνα με την τεχνική του αόρατου setting, ήταν ένας αληθινός ομαδικός άθλος και μια ακόμη ευτυχής συνάντηση της Ηublot με την Υψηλή Ωρολογοποιία.

Ρολόι σε μη περιορισμένη παραγωγή, το «Rainbow» έχει skeleton καντράν διακοσμημένο με 100 λίθους στις ενδείξεις των ωρών και τους δακτυλίους που πλαισιώνουν τα υποκαντράν για τα μικρά δευτερόλεπτα και τα λεπτά του χρονογράφου. Διαμέτρου 45mm, η κάσα του είναι κατασκευασμένη από King Gold 18K και σεταρισμένη με 48 λίθους, ενώ η στεφάνη είναι με τη σειρά της διακοσμημένη με 112 λίθους κοπής baguette.

Σαράντα οκτώ ακόμη έγχρωμοι λίθοι λάμπουν στο κούμπωμα του λουριού, το οποίο αντανακλά τα χρώματα του ουράνιου τόξου, συνδυάζοντας το δέρμα αλιγάτορα με το φυσικό rubber. Υψηλής αξίας είναι και ο μηχανισμός που χτυπά στα ενδότερα: δεν είναι άλλος από τον Unico HUB 1242, αυτόματο μηχανισμό χρονογράφου με λειτουργία flyback, εφοδιασμένο με διπλό συμπλέκτη και column wheel, ο οποίος αποτελείται από 330 εξαρτήματα, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 38 λίθους και προσφέρει power reserve 72 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Hublot εδώ

More Stories
To Galaxy Gear στο Μέγαρο Μουσικής