Η συλλογή Highlife από την Frederique Constant

Δύο αστραφτερές εκδόσεις διακοσμημένες με κίτρινο χρυσό προστίθενται στην συλλογή Highlife Ladies automatic  

Τα διαμάντια είναι αιώνια, αλλά το ίδιο και ο χρυσός. Τα τελευταία χρόνια παρατηρείται ότι ο κίτρινος χρυσός επιστρέφει δυναμικά. Η αυθεντικότητα, η φυσική λάμψη και η αγνότητά του τον καθιστούν μια κλασική διαχρονική επιλογή.

Το χρυσό μοντέλο

Συνδυάζοντας τα δύο διαχρονικά στοιχεία, τον κίτρινο χρυσό και τα διαμάντια, η Frederique Constant δημιούργησε ένα νέο μοντέλο στη συλλογή Highlife Ladies Automatic. Η κάσα διαμέτρου 34 mm έχει επιχρυσωθεί εξ ολοκλήρου, το ίδιο και το μπρασελέ και οι δείκτες. Οι ενδείξεις της ώρας αποτυπώνονται με 8 διαμάντια κοπής brilliant και κίτρινο χρυσό, ενώ στο 3 έχει τοποθετηθεί και παράθυρο με ένδειξη της ημερομηνίας. Έρχεται με συμπληρωματικό λευκό λουράκι από rubber και επιχρυσωμένο κούμπωμα.

Το δίχρωμο μοντέλο

Ατσάλι και κίτρινος χρυσός, ματ και γυαλιστερές υφές παίζουν με το φως και δημιουργούν ένα εξαιρετικά κομψό αποτέλεσμα. Οι ενδείξεις και οι δείκτες σε αυτό το μοντέλο παίζουν με το λευκό και το χρώμα του χρυσού, καθιστώντας το ιδανικό για πιο casual εμφανίσεις. Το ρολόι συνοδεύεται, όπως και το αδερφάκι του, με λουράκι από rubber, και εξοπλίζεται από αυτόματο μηχανισμό που προσφέρει power reserve 38 ωρών.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Γνωρίζοντας καλύτερα την Pierre Lannier