Γνωρίστε τη νέα ομάδα επαγγελματιών ποδηλατών της Tudor

Μια νέα “τολμηρη” προσέγγιση στον κόσμο των επαγγελματιών ποδηλατών επιχειρεί η μάρκα σε συνεργασία με τον ποδηλάτη Fabian Cancellara, νικητή πολλαπλών Ολυμπιακών και Παγκοσμίων Πρωταθλημάτων

Η ελβετική ωρολογοποιία φέρνει το ιδρυτικό τολμηρό πνεύμα της στον επαγγελματικό κόσμο της ποδηλασίας, χαράσσοντας μια πορεία που θα επηρεάσει πολλές πτυχές αυτού του συναρπαστικού παγκόσμιου αθλήματος.

Η υπογραφή της TUDOR #Borntodare, αφηγείται την ιστορία του οράματος του ιδρυτή της μάρκας, Hans Wilsdorf, και πώς αυτό το όραμα ήρθε στη ζωή με τόλμη. Η ομάδα TUDOR Pro Cycling, με επικεφαλής τον πρωταθλητή Fabian Cancellara, θα ενσαρκώσει αυτή την ευδιάκριτα τολμηρή προοπτική.

Στον πυρήνα του οράματος βρίσκεται μια ανθρωποκεντρική προσέγγιση στην ποδηλασία, ένα άθλημα γνωστό για τις σωματικές και ψυχολογικές προκλήσεις του. Οι TUDOR και Cancellara οραματίζονται μια ομάδα με κίνητρο να πιέζουν τον εαυτό τους να είναι καλύτερος κάθε μέρα, να αντιμετωπίζουν τους φόβους τους και να τολμούν να υπερβούν τα αντιληπτά όρια.

Η απόδοση είναι το απόλυτο μέτρο της επιτυχίας, αλλά και το πώς θα φτάσουν στη γραμμή του τερματισμού είναι εξίσου σημαντικό. Με οδηγό τον Cancellara, η TUDOR Pro Cycling Team θα αναπτύξει έναν κατάλογο ικανών ποδηλατών που ενσωματώνουν αυτά τα ιδανικά, κοινές αξίες και ομαδικό πνεύμα, ξεπερνώντας κατά πολύ το σημερινό πεδίο των γνωστών ανταγωνιστών.

Οι κομψές μαύρες φανέλες της Pro Cycling Team θα διακοσμηθούν με τις εμβληματικές κόκκινες ασπίδες της TUDOR τόσο μπροστά όσο και πίσω. Στο επίκεντρο θα είναι οι αθλητές, η επιδίωξή τους για επιτυχία και ο δρόμος που βρίσκεται μπροστά τους. Ομοίως, ο εξοπλισμός της ομάδας θα βασίζεται στην τεχνογνωσία των ελβετικών ποδηλατικών εταιρειών, συμπεριλαμβανομένου του κύριου τεχνικού συνεργάτη της ομάδας, του BMC premium.

Αυτό το ταξίδι ξεκινά με την πρώτη ομάδα TUDOR Pro Cycling να παίρνει τις σέλες της για τον αγώνα Paris-Roubaix U23 στις 15 Μαΐου 2022, ενώ θα συνεχίσει να αγωνίζεται στην κατηγορία UCI Continental για το υπόλοιπο της σεζόν του 2022. Από εκεί, η ομάδα θα κάνει αίτηση και θα προετοιμαστεί για τη σεζόν 2023 UCI ProTeam με στόχο την πρόκρισή της στους πιο διάσημους αγώνες του κόσμου μέχρι τη σεζόν του 2024.

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

More Stories
Ενέργεια από τον ήλιο για το iWatch;