Το καλοκαιρινό μωβ της Hublot

Σε ένα απόλυτο fashion statement, η Hublot αποκαλύπτει το πιο όμορφο μωβ του καλοκαιριού, και ντύνει με αυτό το Big Bang Unico

Μια εντυπωσιακή απόχρωση του μωβ, εντάσσεται στην οικογένεια Big Bang Unico. Αυτό το καλοκαίρι τα έντονα, εντυπωσιακά χρώματα επιστρέφουν και το color blocking είναι μια τάση που κυριαρχεί στις πασαρέλες στις πιο πρόσφατες εκδηλώσεις της Εβδομάδας Μόδας στις μεγαλύτερες πρωτεύουσες του κόσμου. Αυτή η φρέσκια, χρωματιστή προσέγγιση έχει εμπνεύσει τη νέα καμπάνια της Hublot “Summer in the City” στην οποία ανήκει το νέο αυτό μοντέλο.

Έρχεται με κάσα διαμέτρου 42 mm, κατασκευασμένη από ελαφρύ αλουμίνιο, με σατινέ και γυαλισμένο τελείωμα, και φυσικά μωβ χρώμα.  Το χρώμα δημιουργείται μέσω μιας διαδικασίας που εγγυάται άψογη αντοχή και προσφέρει αξιοσημείωτη προστασία από γρατσουνιές και χτυπήματα ενώ αποτελεί τεχνικό επίτευγμα από την πλευρά των μηχανικών της μάρκας.

Στην καρδιά του χτυπά ο αυτόματος μηχανισμός HUB1280, με λειτουργία χρονογράφου και power reserve 72 ωρών. Δείκτες και ενδείξεις έχουν φορέσει την ίδια απόχρωση του μωβ, και ενισχύονται με πινελιές φωσφορίζοντος λευκού.

Stacked from 5 images. Method=B (R=8,S=4)

Το Big Bang Unico Summer συνδυάζεται με δύο λουράκια στο ίδιο χρώμα. Το πρώτο σε μορφή Velcro με ασορτί ραφές, κλείνει με αθλητικό κούμπωμα. Το δεύτερο υιοθετεί το χαρακτηριστικό φυσικό rubber της μάρκας. Kαι τα δύο διαθέτουν το σύστημα One-Click, ένα σύστημα εύκολης εναλλαγής λουριών κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Hublot.

Βρείτε τα στην Boutique Hublot.

More Stories
H smart πρόταση της IWC