Τα urban vibes της Maurice Lacroix

Tα δύο νέα Aikon Automatic 35mm Limited Edition έρχονται για να προσθέσουν χρώμα στην καθημερινότητά μας

Εμπνευσμένο από το εμβληματικό Calypso που λάνσαρε η Maurice Lacroix τη δεκαετία του 1990, το Aikon συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία επιτυχίας, με ρολόγια που συνοψίζουν τη σύγχρονη urban αισθητική. Αυτή τη φορά, η μάρκα επαναφέρει στην επικαιρότητα το Aikon Automatic του 2018, με δύο εκδοχές που ξεχωρίζουν χάρη στις θηλυκές ματ αποχρώσεις τους.

Φινιρισμένο με ανάγλυφο μοτίβο Clous de Paris, το καντράν έρχεται σε ντελικάτο Ballerina Pink, που θυμίζει το χρώμα του ουρανού λίγο πριν δύσει ο ήλιος, αλλά και σε μοδάτο Tanager Turquoise, που ανακαλεί τα ρηχά νερά του ωκεανού. Η κλίμακα των ωρών συνδυάζει τα κομψά batons με τα διαμάντια, που προσθέτουν διακριτική λάμψη. Διαμέτρου 45mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και φέρει χαρακτηριστική στεφάνη με σιρίτια.

Το σύνολο ολοκληρώνεται με εργονομικό ατσάλινο μπρασελέ ή λουράκι από rubber FKM σε χρώμα ασορτί με το καντράν, διακοσμημένο με το μονόγραμμα της μάρκας. Αδιάβροχα ως τα 200μ., τα δύο ρολόγια λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber ML115 (βασισμένο στον Sellita SW200-1), ο οποίος προσφέρει power reserve 38 ωρών και είναι ορατός από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας. Έκαστο διατίθεται σε περιορισμένη έκδοση 888 κομματιών.

Διάθεση: Inglessis

More Stories
Το επίσημο video για το Vianney Halter Deep Space Tourbillon