Η Patek Philippe παρουσιάζει τη νέα της συλλογή «Rare Handcrafts 2022» στη Γενεύη

Πιστή στις παραδόσεις, η Patek Philippe αποτίνει φόρο τιμής στην χειροτεχνία με μια μοναδική έκθεση στη Γενεύη

Από τις 6 έως τις 23 Απριλίου 2022, στα ιστορικά κεντρικά γραφεία της μάρκας στη Rue du Rhône, η Patek Philippe θα παρουσιάσει 59 δημιουργίες σπάνιας χειροτεχνίας, για να γιορτάσει τις πιο εκλεπτυσμένες τεχνικές διακόσμησης. Παράλληλα, οι επισκέπτες της έκθεσης θα μπορούν να παρακολουθήσουν τους εξειδικευμένους τεχνίτες της εν δράσει.

Η πλούσια προικισμένη «Αντίκες Συλλογή» του Μουσείου Patek Philippe στη Γενεύη, που πέρυσι γιόρτασε την 20η επέτειό του, επιτρέπει στους επισκέπτες να θαυμάσουν την εξέλιξη των μηχανικών ρολογιών από τις αρχές του 16ου αιώνα. κοσμούνταν για σχεδόν 500 χρόνια. Πριν τα ρολόγια καθιερωθούν ως αξιόπιστα και ακριβή ρολόγια, ήταν κυρίως έργα τέχνης με πλούσια διακόσμηση. Έτσι, πολλές διαφορετικές διακοσμητικές τεχνικές αγκαλιάστηκαν στη Γενεύη, ειδικά από το περίφημο “Fabrique”, όπου όλες οι τέχνες σχετίζονταν με την ωρολογοποιία ασκήθηκαν.

Η συλλογή “Rare Handcrafts 2022” περιλαμβάνει 15 θολωτά επιτραπέζια ρολόγια, 9 θολωτά επιτραπέζια ρολόγια μινιατούρες, 10 ρολόγια τσέπης και 25 ρολόγια χειρός, τα οποία επιδεικνύουν μια σειρά από δεξιότητες που απαιτούν δεξιοτεχνία, πολλά χρόνια εμπειρίας και γνήσιο καλλιτεχνικό ταλέντο.

 

Οι τεχνικές που θα δουν οι επισκέπτες περιλαμβάνουν τη χαρακτική στο χέρι, το σμάλτο Grand feu cloisonné, ζωγραφική miniature σε σμάλτο, σμάλτο paillonné, σμάλτο flinqué, micromarquetry με ξύλο, Gemsetting, συνδυαστικές τεχνικές.

Η έκθεση «Rare Handcrafts 2022» είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 6 έως τις 23 Απριλίου 2022, καθημερινά από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα, ενώ παραμένει κλειστή τις Κυριακές. Θα τη βρείτε στο Salons Patek Philippe στη Γενεύη στην Rue du Rhône 41. Οι επισκέπτες θα πρέπει να προεγγράφονται στην ιστοσελίδα της μάρκας.

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί και στο Παρίσι: Από 14 έως 22 Μαΐου 2022, σε γκαλερί στην Rue du Faubourg Saint-Honoré 85, που θα ανακαινιστεί πλήρως για αυτή την εκδήλωση.

Οι δύο εκθέσεις στη Γενεύη και στο Παρίσι προσφέρουν τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε τις μοναδικές δημιουργίες πριν πουληθούν σε ιδιωτικές συλλογές σε όλο τον κόσμο.

Περισσότερα για την μάρκα εδώ.

More Stories
50 χρόνια DOXA Army