Μια θηλυκή σύνθεση από την Panerai

Το νέο μοντέλο της Officine Panerai εκφράζει την ιδεώδη ισορροπία ανάμεσα στα εξελιγμένα υλικά και το τολμηρό σχεδιαστικό στυλ μιας μάρκας με ιταλική καταγωγή.

Το Piccolo Due Madreperla δεν είναι ακριβώς «μικρό», είναι πάντως ό,τι μικρότερο έχει προσφέρει ποτέ η μάρκα. Η διάμετρος της κάσας είναι τα 38mm και το υλικό από το οποίο έχει κατασκευαστεί το Goldtech™, το αποκλειστικό στην Panerai κράμα ροζ χρυσού με 24% χαλκό και 0,4% πλατίνα, το οποίο είναι λιγότερο «κόκκινο» από τα συμβατικά κράματα ροζ χρυσού, ενώ είναι ιδιαίτερα ανθεκτικό στην οξείδωση.

Όπως προδίδει η ονομασία του ρολογιού, το καντράν του είναι από mother of pearl, που συνδυάζεται ιδανικά με το χρώμα του ροζ χρυσού στις ενδείξεις και τους δείκτες, αμφότερα ενισχυμένα με λευκή Super-LumiNova με φωσφορισμό σε πράσινο χρώμα.

Ο μηχανισμός που χτυπά στα ενδότερα είναι ο αυτόματος Caliber P900, ο οποίος είναι ορατός από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας. Αποτελούμενος από 171 μέρη, εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 23 λίθους και προσφέρει power reserve 3 ημερών, ενώ υποστηρίζει ώρα, λεπτά, μικρά δευτερόλεπτα και ένδειξη ημερομηνίας.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό στοιχείο του ρολογιού είναι το glossy λουράκι από δέρμα αλιγάτορα σε υπέροχο κόκκινο με ton-sur-ton εξώραφα. Το πιο ενδιαφέρον είναι ότι τα μπράτσα του ρολογιού είναι εφοδιασμένα με σύστημα Quick Release, που επιτρέπει την εύκολη εναλλαγή του με οποιοδήποτε λουράκι από την πλούσια παλέτα της μάρκας, σε ποικιλία χρωμάτων, υφών και υλικών, η οποία είναι διαθέσιμη στα καταστήματα και on request. Το Piccolo Due Madreperla είναι αδιάβροχο ως τα 30μ. και διατίθεται σε καλαίσθητη συσκευασία από ξύλο αχλαδιάς.

Περισσότερες πληροφορίες για την Panerai εδώ

Αντιπρόσωπος: Ora Kessaris

More Stories
Η νέα σειρά Alpine Eagle Frozen συνδυάζει το sporty-chic με τη λάμψη πολύτιμων λίθων