Η De Bethune αποκτά την REUGE

Το πλειοψηφικό μερίδιο της REUGE, του γνωστού κατασκευαστή μουσικών κουτιών και μουσικών αυτομάτων, απέκτησε η De Bethune με την τελευταία της επενδυτική κίνηση

 

Η De Bethune και ο Amr AlOtaishan, εκπρόσωπος της οικογένειας των ιδιοκτητών και νυν Διευθύνων Σύμβουλος, επιβεβαιώνουν την υπογραφή αυτής της συμμαχίας, βάσει της οποίας η De Bethune αποκτά πλειοψηφική θέση στην κατασκευαστική εταιρεία Reuge. Μαζί, οι δύο εταιρείες με έδρα το Sainte-Croix θα επεκτείνουν το τεχνικό τους λεξιλόγιο για να επιταχύνουν την ανανέωση της τέχνης της μηχανικής. Η επίσημη ολοκλήρωση της συμφωνίας θα πραγματοποιηθεί πολύ σύντομα.

Το La Mécanique d’Art Suisse ευχαρίστησε τον Δρ. Abdul Rahman AlOtaishan για τη μακροχρόνια υποστήριξή του στη μοναδική ελβετική τεχνογνωσία, που αναγνωρίζεται από την UNESCO ως Άυλη Παγκόσμια Κληρονομιά. Ο Amr AlOtaishan, θα συνεχίσει να διαχειρίζεται την μάρκα, υπηρετώντας ως στρατηγικός σύμβουλος και μέλος του διοικητικού συμβουλίου της REUGE. Ο Denis Flageollet, συνιδρυτής και Master Watchmaker της De Bethune, ο Pierre Jacques, CEO της De Bethune και ο Amr AlOtaishan ανυποονούν για τη νέα εποχή στη δημιουργία της μηχανικής τέχνης.

More Stories
Ένα ρολόι για προστασία από… λυκανθρώπους!