Η επιτυχία του GPHG Academy

To GPHG Academy μεγαλώνει και αναλαμβάνει ενεργό ρόλο στην ανάδειξη των βραβείων κάθε χρόνο

Πριν από τρία χρόνια, η διαδικασίες που διέπουν το GPHG άλλαξαν. Η επιτροπή που αναδεικνύει τους νικητές των Όσκαρ της Ωρολογοποιίας, αλλά και οι τελικοί φιναλίστ αποφασίζονται με την βοήθεια του GPHG Academy. Σήμερα, αποτελείται πλέον από 650 μέλη, πρεσβευτές του πάθους για την ωρολογοποιία, και αυξάνεται σε αριθμό και δεξιότητες για την ενίσχυση του ρόλου του στην ανάδειξη των κορυφαίων του χώρου.

Το GPHG Academy δεν έχει απλώς πετύχει τον ρόλο του, αλλά έχει καταφέρει να γίνει ένα πολύτιμο μέσο προώθησης της κουλτούρας της ωρολογοποιίας, ενώ ταυτόχρονα κάνει ακόμα πιο δημοκρατική τη διαδικασία των υποψηφιοτήτων και της ψηφοφορίας.

Τα μέλη του Academy λαμβάνουν μέρος σe διάφορα στάδια του διαγωνισμού: Αρχικά, προτείνουν ρολόγια για βράβευση. Μόλις οι μάρκες επικυρώσουν τις συμμετοχές τους, συμμετέχουν σε μια δεύτερη ψηφοφορία, κάθε φθινόπωρο, που καθορίζει τους νικητές, σε συνεργασία με την κριτική επιτροπή.

Το Foundation καλωσορίζει με χαρά τις νέες προσωπικότητες που εντάσσονται στο Academy και ευχαριστεί όλα τα μέλη για τη δέσμευσή τους. Η κριτική επιτροπή, που αποτελείται από 30 μέλη της Ακαδημίας, θα συναντηθεί στη Γενεύη λίγες μέρες πριν από την τελετή, κεκλεισμένων των θυρών και υπό συμβολαιογραφική επίβλεψη, προκειμένου να αξιολογήσει τα υποψήφια ρολόγια και να προχωρήσει στην επιλογή των νικητών.

Η 22η τελετή απονομής του GPHG θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022.

Δείτε τη λίστα με τα μέλη εδώ.

More Stories
Τα νέα Chopard Mille Miglia 2015