Λευκός και ροζ χρυσός στο Audemars Piguet Flying Tourbillon Flyback Chronograph

Η νέα εκδοχή του μοντέλου που έκανε το ντεμπούτο του πέρυσι χρησιμοποιεί τον βασισμένο στα κοντράστ σχεδιασμό για να αναδείξει την τρισδιάστατη αρχιτεκτονική και τη φίνα γεωμετρία ενός μηχανισμού φτιαγμένου για απαιτητικούς γνώστες.

Οι πινελιές έχουν τοποθετηθεί εύστοχα και με απόλυτη ακρίβεια: διαμέτρου 41mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από λευκό χρυσό 18Κ με οκτάγωνο προφίλ από ροζ χρυσό 18Κ, μέταλλο που εκτείνεται στους δείκτες, τον τροχό του τυμπάνου και τον skeleton ρότορα, ορατό από το ανοιχτό back.

Συνδυάζοντας δύο απαιτητικές complications, το flying tourbillon με τον χρονογράφο flyback, που προσφέρει άμεσες εκκινήσεις χωρίς την παρεμβολή των λειτουργιών stop και reset, ο αυτόματος Caliber 2952 αποτελείται από 479 εξαρτήματα. Εκτελεί 21.600 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 40 λίθους και προσφέρει power reserve 65 ωρών. Το δίχρωμο design της κάσας αντανακλάται και στην αρχιτεκτονική του μηχανισμού, με στοιχεία γαλβανισμένα σε μαύρο χρώμα πλάι σε επιροδιωμένες skeleton γέφυρες.

Αίσθηση προκαλεί και το χειροποίητο φινίρισμα με σατινέ, αμμοβολισμένες και γυαλισμένες λεπτομέρειες, σε καίριες εναλλαγές που προσδίδουν εφέ βάθους στον μηχανισμό. Το ρολόι είναι αδιάβροχο ως τα 30μ. και φοράει λουράκι από δέρμα αλιγάτορα. Διατίθεται σε limited edition 50 κομματιών.

Περισσότερες πληροφορίες για την Audemars Piguet εδώ. 

Αντιπρόσωπος: Athina Prestige

More Stories
Η νέα ανταποδοτική κάρτα του ομίλου Folli Follie