Το Curvex CX Grand Central Tourbillon από την Franck Muller

Το Grand Central Tourbillon κλέβει τις εντυπώσεις, με το tourbillon να βρίσκεται στο επίκεντρο, τοποθετημένο με μαεστρία στο κέντρο του ρολογιού

 

Έχοντας αυτοανακηρυχτεί ο «Master of Complications», ο Franck Muller παραμένει ένας από τους πιο εφευρετικούς σύγχρονους ωρολογοποιούς. Σήμερα, παρουσιάζει μία ευρηματική δημιουργία, εξαιρετικά πολύπλοκη, καθώς χρειάστηκε πλήρης ανασχεδιασμός του μηχανισμού, προκειμένου Tourbillon να μεταφερθεί από την αρχική του θέση στo 6, στο κέντρο του ρολογιού.

Το Grand Central Tourbillon διαθέτει ένα μεγάλο, flying tourbillon στο κέντρο του καντράν. Προσφέρεται σε μια ποικιλία χρωματιστών καντράν και τροφοδοτείται από αυτόματο μηχανισμό που παίρνει το σχήμα της χαρακτηριστικής κάσας Cintrée Curvex της μάρκας και να προσφέρει power reserve 4 ημερών. Ως συνήθως, το Grand Central Tourbillon είναι διαθέσιμο σε ποικιλία συνδυασμών χρωμάτων και μετάλλων.

Η τιμή του ξεκινά από CHF 112.000 για τα μοντέλα σε ατσάλι και ανεβαίνει για τις εκδοχές από χρυσό. Αν και η κάσα έχει το εμβληματικό σχήμα Cintrée Curvex, έχει επανασχεδιαστεί, με το θολωτό κρύσταλλο ζαφειριού να εκτείνεται μέχρι τα lugs, δίνοντας στο guilloché καντράν επιπλέον χώρο.

Μάθετε περισσότερα εδώ.

More Stories
Το νέο Cookoo smartwatch