Τα νέα μοντέλα της Rolex για το 2024

Η βασίλισσα της ωρολογοποιίας επέστρεψε στο Watches & Wonders με νέες ερμηνείες των πιο δημοφιλών ρολογιών της

 

Με τις νέες συλλογές της για το 2024, η Rolex αναθεωρεί την εμφάνιση ορισμένων από τα πιο εμβληματικά ρολόγια της, προσφέροντας νέους συνδυασμούς υλικών, χρωμάτων και υφών.

Πιο επιβλητικό από ποτέ, το Oyster Perpetual Deepsea παρουσιάστηκε για πρώτη φορά με κάσα και μπρασελέ από κίτρινο χρυσό 18Κ, σε έντονο κοντράστ με το μπλε καντράν και τη στεφάνη με ένθετο από Cerachrom. Πάντα αδιάβροχο ως τις 3.900μ., το ρολόι φέρει ανασχεδιασμένο σύστημα Ringlock, που του επιτρέπει να αντέχει στην κολοσσιαία πίεση της αβύσσου.

Νέο συνδυασμό χρωμάτων είδαμε και στο ένθετο από Cerachrom που κοσμεί τη στεφάνη του Oyster Perpetual GMT-Master II, με τις ζώνες ημέρας/νύχτας σε γκρι και μαύρο χρώμα αντίστοιχα.

Σε δύο εκδοχές, από χρυσό Everose ή κίτρινο, το Oyster Perpetual Sky-Dweller φόρεσε για πρώτη φορά μπρασελέ Jubilee, ενώ το Perpetual 1908 ντύθηκε επίσημα με κάσα από πλατίνα 950 και καντράν στο χρώμα του πάγου με υπέροχο φινίρισμα guilloché.

Για το γυναικείο κοινό της, η Rolex παρουσίασε τέσσερις νέες εκδοχές του αγαπημένου Oyster Perpetual Day-Date, στα 40mm και τα 36mm, με την πιο εντυπωσιακή να συνδυάζει κάσα και μπρασελέ από χρυσό Everose 18K, καντράν σε έντονο μπλε-πράσινο και στεφάνη σεταρισμένη με διαμάντια κοπής trapeze.

Ultra θηλυκά ήταν και τα δύο νέα Oyster Perpetual Cosmograph Daytona με κάσα από λευκό χρυσό 18Κ, καντράν από λευκό και μαύρο mother of pearl, στεφάνη σεταρισμένη με διαμάντια και μπρασελέ Oysterflex ή Oyster.

Αντιπρόσωπος: ROLEX SA

More Stories
Οι έντονες γραμμές των συλλογών Maserati