Επιβλητικά τα νέα μοντέλα της Tudor για το 2024

Η manufacture παρουσίασε στο Watches & Wonders τρία νέα χρονόμετρα και ένα διαχρονικό γυναικείο ρολόι

 

Εστιάζοντας στην ουσία, η Tudor παρουσίασε φέτος τέσσερα ρολόγια που συνδυάζουν το κομψό design με την πιστοποιημένη ακρίβεια. Λανσαρίσματα με ξεχωριστό νόημα ήταν τα Black Bay 58 GMT και Black Bay, τα οποία φέρουν πιστοποίηση master χρονομέτρου, συσφίγγοντας περαιτέρω τις σχέσεις της Tudor με το Ομοσπονδιακό Ινστιτούτο Μετρολογίας της Βέρνης (METAS).

Εξοπλισμένο με έναν νέο, manufacture μηχανισμό GMT σε μέγεθος medium, το νέο Black Bay 58 GMT έρχεται σε unisex διάμετρο 39mm. Την εμφάνισή του αναβαθμίζουν οι χρυσαφί πινελιές στο μαύρο καντράν και στη δίχρωμη περιστρεφόμενη στεφάνη σε μαύρο και χαρακτηριστικό μπορντό, που χωρίζουν το 24ωρο σε ζώνες ημέρας/νύχτας.

Με τη διάμετρο στα 41mm, το νέο Black Bay ποντάρει στη μονοχρωμία. Έχει καντράν σε βαθύ μαύρο χρώμα και ασορτί περιστρεφόμενη στεφάνη με ένθετο από αλουμίνιο που φιλοξενεί την κλίμακα των λεπτών. Αδιάβροχο ως τα 200μ., προτείνεται με τρίσειρο ή πεντάσειρο μπρασελέ από ατσάλι, αλλά και με λουράκι από rubber, όλα αναβαθμισμένα με μπούκλα Τ-fit για τέλεια εφαρμογή στον καρπό.

Το τρίτο Black Bay της χρονιάς είναι ολόχρυσο, αντιπροσωπεύοντας μια εξαιρετικά τολμηρή επιλογή, που φαίνεται να συμβαδίζει με το λανσάρισμα του χρυσού Deepsea από τη Rolex. Το Black Bay 58 18K έχει κάσα διαμέτρου 39mm και μπρασελέ από κίτρινο χρυσό σε όμορφο συνδυασμό με το ματ πράσινο στο καντράν και το ένθετο από ανοδιωμένο αλουμίνιο στην καταδυτική στεφάνη. Ένα ακόμη σημείο προσοχής είναι το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας, απ’ όπου η Tudor επιδεικνύει τον ολοκαίνουργιο manufacture Caliber MT5400, με αυτόματο κούρδισμα και πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Και φτάνουμε στην ιδιαίτερα κομψή πρόταση της μάρκας αποκλειστικά για το γυναικείο κοινό: το ντελικάτο Clair de Rose, με νέο καντράν σε μπλε χρώμα και διαμάντια ή ρωμαϊκούς αριθμούς στις ενδείξεις των ωρών. Με φίνο, πεντάσειρο μπρασελέ και στρογγυλή κάσα από ατσάλι, φέρει κορώνα σεταρισμένη με μπλε σπινέλιο κοπής cabochon και έρχεται σε τρία μεγέθη: 26mm, 30mm και 34mm.

Αντιπρόσωπος: Rolex SA

 

More Stories
Διεθνής Ημέρα Μουσείων