Νέο μέγεθος για το Submersible QuarantaQuattro της Panerai

Το ντεμπούτο του Panerai Submersible QuarantaQuattro σηματοδοτεί την πρώτη φορά που η εμβληματική συλλογή διατίθεται με κάσα διαμέτρου 44mm.

Η Officine Panerai εμπλουτίζει την συλλογή Submersible QuarantaQuattro με δύο νέα μοντέλα με μικρότερη διάμετρο στα 44mm. Το PAM01229 Submersible QuarantaQuattro είναι κατασκευασμένο από ατσάλι και φέρει μαύρο καντράν, το οποίο δίνει στο μοντέλο μια έντονη, επιβλητική παρουσία. Από την άλλη, ένα λαμπερό λευκό καντράν σε συνδυασμό με το ευέλικτο στρατιωτικό πράσινο λουράκι διακρίνει το Submersible QuarantaQuattro Bianco PAM01226.

Τα νέα μοντέλα διατηρούν ανέπαφο το DNA της συλλογής, και έρχονται με τον αυτόματο μηχανισμό P.900, ο οποίος προσφέρει power reserve 3 ημερών. Επιπλέον, υποστηρίζουν λειτουργίες ώρας, λεπτών, μικρών δευτερολέπτων και ημερομηνίας, ενώ η βιδωτή κορώνα τους επιτρέπει να είναι αδιάβροχα στα 300μ.

Αυτά τα ρολόγια αποτελούν απόδειξη της δέσμευσης της Panerai σε περιβαλλοντικά συνειδητές πρακτικές. Τα λουράκια για όλα τα Submersible QuarantaQuattro αποτελούνται από 68% ανακυκλωμένα υλικά.

Δείτε τα εδώ.

More Stories
Αντιμέτωπη με χρεοκοπία η HYT