Η Hublot παρουσιάζει ένα νέο tourbillon σε συνεργασία με τον Takashi Murakami

Με ένα να λουλούδι από κρύσταλλο ζαφειριού και ένα κεντρικό tourbillon, η Hublot παρουσιάζει το MP-15, καρπό της μακροχρόνιας συνεργασίας με τον Takashi Murakami

 

Σε περιορισμένη έκδοση μόλις 50 κομματιών, το MP-15 είναι το πρώτο το ρολόι limited edition από την Hublot με κεντρικό flying tourbillon. Πρόκειται για ένα ιδιόρρυθμο σχέδιο, με παιχνιδιάρικη διάθεση, το οποίο απαιτεί εξαιρετική τεχνολογία για να δημιουργηθεί.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από κρυσταλλο ζαφειριού στο εμβληματικό μοτίβο του Takashi Murakami, το λουλούδι που αποτελείται από 12 πέταλα.

Διαθέτει απαλές καμπύλες και τολμηρούς όγκους. Στόχος της Hublot ήταν να δημιουργήσει την απόλυτη διαφάνεια προκειμένου να μεγιστοποιήσει τη φωτεινότητα του MP-15, το οποίο φέρει επιπλέον κορώνα από ζαφείρι, ημιδιαφανή εσωτερική στεφάνη και διαφαές λουράκι από rubber.

Το ρολόι εξοπλίζει ο κουρδιστός στο χέρι HUB9015, εφοδιασμένος με κεντρικό flying tourbillon.  Προσφέρει εντυπωσιακό power reserve 150 ωρών, σχεδόν μια ολόκληρη εβδομάδα, που αποτελεί ένα εξαιρετικό τεχνολογικό επίτευγμα για αυτού του είδους τις complications.

Για να μπορέσει να κουρδιστεί, η Hublot δημιούργησε ένα ειδικό ηλεκτρικό στυλό που συοδεύει το ρολόι που φορτίζεται μέσω USB. Για την πλήρη φόρτιση του μηχανισμού, το στυλό εφαρμόζεται στην κορώνα, την οποία περιστρέφει με 100 στροφές ομαλά και εύκολα.

Διάθεση: Boutique Hublot

More Stories
H Maserati Collection έρχεται στο watchlovers.gr