Η Bell & Ross απογειώνει το νέο BR 03-93 GMT Blue

Η Bell & Ross παρουσίασε το πρώτο της GMT το 2007, ως μέλος της εμβληματικής συλλογής της BR 03. Εστιάζοντας στην αναγνωσιμότητα, το BR 03-93 εκσυγχρονίστηκε σχεδιαστικά το 2021 και φέτος επανακάμπτει σε ελκυστικό μπλε-γκρι, με έντονη παρουσία στον καρπό χάρη στις επιβλητικές αναλογίες του.

Διαστάσεων 42x42mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με γυαλισμένο και σατινέ φινίρισμα. Φέρει αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού και αμφίδρομη περιστρεφόμενη στεφάνη με ένθετο από ανοδιωμένο αλουμίνιο σε σκούρο μπλε και γκρι χρώμα για τον διαχωρισμό των ζωνών ημέρας/νύχτας στην 24ωρη κλίμακα. Το καντράν έρχεται σε μπλε χρώμα με φινίρισμα Sunray και φέρει ευμεγέθεις ενδείξεις και δείκτες ενισχυμένους με Super-LumiNova White 10 X1 με φωσφορισμό σε πράσινο χρώμα. Με τριγωνική αιχμή, ο δείκτης GMT ξεχωρίζει σε κόκκινο και μπλε χρώμα.

Το ρολόι λειτουργεί με τον αυτόματο BR-CAL.303, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 25 λίθους και έχει power reserve 42 ωρών. Σημαντικό πλεονέκτημα που προσφέρει είναι η δυνατότητα ρύθμισης του δείκτη για τη δεύτερη χρονική ζώνη ανεξάρτητα από τον ωροδείκτη. Αδιάβροχο ως τα 100μ., το ρολόι φοράει μπλε λουράκι από calfskin Nappa Soft με ton-sur-ton εξώραφα.

Διάθεση: Kassis

More Stories
Στα παρασκήνια της έκθεσης της Swarovski