Ένα νέο χρώμα στην παλέτα της Hublot

Εντυπωσιάζει το νέο Big Bang MP-11 Water Blue Sapphire, που έκανε το ντεμπούτο του στο Watches & Wonders

 

Δεν ήταν λίγες οι εκπλήξεις που μας περίμεναν στο booth της Hublot στο Palexpo της Γενεύης. Η ομορφότερη από αυτές ήταν η νέα εκδοχή του MP-11 με διαυγή κάσα από κρύσταλλο ζαφειριού στο μπλε του πάγου.

Ειδήμων στην κατεργασία του συνθετικού ζαφειριού, με παλέτα που περιλαμβάνει υποβλητικά μοβ, μπλε, πορτοκαλί, κίτρινα και πράσινα, η Hublot ήρθε φέτος να προσθέσει σε αυτή το απαλό γαλάζιο των υδάτινων σωμάτων που αντανακλούν το χρώμα του καθαρού ουρανού. Το μοντέλο που επέλεξε για την καινούργια της απόχρωση στα κρύσταλλα ζαφειριού δεν είναι τυχαίο. Είναι το ultra compliqué Manufacture Piece 11, το οποίο έκανε το ντεμπούτο του το 2018.

Ρολόι που έχουμε δει με κάσα από διάφορα υλικά υψηλής τεχνολογίας (διαυγές κρύσταλλο ζαφειριού, 3D carbon, κόκκινο κεραμικό, πράσινο SAXEM, αλλά και Magic Gold), το MP-11 ξεχωρίζει χάρη στον κουρδιστό στο χέρι Caliber HUB9011, ο οποίος προσφέρει θηριώδες power reserve, ενσωματώνοντας 7 βαρέλια, διατεταγμένα σε οριζόντια σειρά κάτω από την off-centered ένδειξη για την ώρα και τα λεπτά.

Ποντάροντας γι’ άλλη μια φορά στο χρώμα, το ρολόι έχει κάσα διαμέτρου 45mm, η οποία συνδυάζεται με ημιδιαφανές λουράκι από ανάγλυφο rubber σε γαλάζιο χρώμα. Θα διατεθεί σε περιορισμένη έκδοση 50 κομματιών.

Διάθεση: Boutique Hublot

More Stories
Η Emirates προσφέρει στην ευρωπαϊκή οικονομία