Το νέο Mirrored Force Resonance Manufacture Edition Green της Armin Strom

Ένα ρολόι με διπλό τύμπανο, που εκμεταλλεύεται το φαινόμενο του συντονισμού

Σε limited edition 50 κομματιών, αυτή είναι η νέα έκδοση του Mirrored Force Resonance, το οποίο εκμεταλλεύεται το φαινόμενο του συντονισμού για να βελτιώσει την ακρίβεια και τη σταθερότητα του μηχανισμού.

Σε αυτό το νέο δείγμα, το off-centered καντράν για την ώρα και τα λεπτά έρχεται σε industrial πράσινο χρώμα, με πλούσιας υφής φινίρισμα Grainé, σε όμορφο κοντράστ με τις γυαλισμένες ενδείξεις και τους δείκτες. Ο skeleton manufacture Caliber ARF21 που το πλαισιώνει εντυπωσιάζει χάρη στα χειροποίητα φινιρίσματα του με μοτίβα Frosted και Perlage. Στην αριστερή πλευρά του προσώπου του ρολογιού, κάτω από δύο εντυπωσιακές τρισδιάστατες γέφυρες, ταλαντώνονται σε αντίθετες κατευθύνσεις τα δύο τύμπανα του μηχανισμού, ενωμένα μ’ ένα πατενταρισμένο ελατήριο της Armin Strom το οποίο διατηρεί τους δύο τροχούς σε τέλεια κατάσταση συντονισμού.

 

Αποτελούμενος από 276 εξαρτήματα, ο Caliber ARF21 κουρδίζεται με το χέρι και λειτουργεί στα 3,5Hz (25.200 ταλαντώσεις/ώρα), ενώ προσφέρει power reserve 48 ωρών. Υποστηρίζει ώρα, λεπτά και διπλή ένδειξη για τα μικρά δευτερόλεπτα.

Διαμέτρου 43mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι και φέρει αντιανακλαστικό κρύσταλλο ζαφειριού μπροστά και πίσω. Συνδυάζεται με λουράκι από δέρμα Alcantara σε γκρι χρώμα.

More Stories
Grand Seiko: Tentagraph