Νέα χρώματα για το Darkmoon της U-BOAT

Mε καλοκαιρινή διαθεση, η μάρκα αποκαλύπτει τους νέους χρωματικούς συνδυασμούς για το επιτχημένο μοντέλο Darkmoon 

Ένα νέο χρώμα στις ενδείξεις και τους δείκτες, αλλά και ένα ταιριαστό λουράκι μπορεί να μεταμορφώσει πλήρως ένα ρολόι και να του δώσει μια νέα εμφάνιση. Η U-BOAT παρουσιάζει μια νέα σειρά ρολογιών σε μέγεθος 44mm με νέα χρώματα καντράν και ασορτί λουράκια. Τα ρολόγια εντάσσονται στην σλλογή Darkmoon, έρχονται με διάμετρο 44mm εξερευνώντας και παίζοντας με νέα χρώματα τόσο για καντράν όσο και για λουράκια από rubber.

Ήδη κλασικό, αυτό το μοντέλο διαθέτει έναν ηλεκτρομηχανικό μηχανισμό, τον ελβετικής κατασκευής μηχανισμό Ronda 712, πλήρως βυθισμένο σε λάδι, με μια αντισταθμιστική φυσαλίδα που παρέχει μια ενισχυμένη άποψη του καντράν για τον χρήστη σαν να μην υπήρχε γυαλί. Επιπλέον, η U-BOAT λανσάρει αυτή τη νέα σειρά ρολογιών με νέο κυρτό καντράν κάτω από το θολωτό κρύστααλλο ζαφειριού, δίνοντας περαιτέρω έμφαση στο εφέ 3D.

Η κάσα είναι κατασκευασμένη από ατσάλι με επεξεργασία PVD σε μαύρο χρώμα και μαύρο καντράν με αριθμούς, δείκτες και ενδείξεις επεξεργασμένους σε διαφορετικά χρώματα luminova: γαλαζοπράσινο, πορτοκαλί, κίτρινο, πράσινο. Μαζί με αυτά τα ρολόγια Darkmoon, η μάρκα λάνσαρε ένα ακόμη ρολόι ίδιας διαμέτρου, με ατσάλινη κάσα και λευκό καντράν που έρχεται σε αντίθεση με αριθμούς και δείκτες που έχουν υποστεί επεξεργασία σε μαύρο luminova, καθώς και δείκτες με επεξεργασία σε λευκό luminova.

Όλα συνδυάζονται με λουράκι από rubber στην ίδια απόχρωση που πρωτσγωνιστεί στο καντράν.

Διάθεση: Ora Kessaris

More Stories
Seiko Prospex: Λιγα λόγια για τους χρονογράφους