Γνωρίστε το Ianos Mihanikos Chronopassion edition

Το ελληνικό brand Ianos συνεργάζεται με την Chronopassion, και μαζί δημιουργούν το νέο Ianos Mihanikos Chronopassion edition

Οι δύο μάρκες παρουσιάζουν το Ianos Mihanikos Chronopassion, ένα ρολόι που είναι ελληνικό σε σχέδιο και έμπνευση αλλά πολύ παριζιάνικο στην εμφάνιση, και θα πωλείται αποκλειστικά από την Chronopassion.

Ο Ιάκωβος Χατζηδημητρίου, ιδρυτής της Ianos Watches περιγράφει την εμπειρία του: “Ο Laurent Picciotto δεν χρειάζεται συστάσεις και η επιρροή του στον τομέα της ωρολογοποιίας δεν χρειάζεται καμία εξήγηση. Είναι ο αυθεντικός influencer, δημιουργός τάσεων και μέντορας με φανταστικό μάτι για τις νέες μάρκες! Έτσι, όταν είδα το όνομά του στη λίστα πελατών μας για την προπαραγγελία μας στον Ιανό Μηχανικό, η έκπληξη, η αγωνία και η ευτυχία μου έφτασαν στο απόγειο! Και όταν σου λέει ότι πιστεύει στο brand σου και θέλει να κάνει μια ειδική έκδοση για το Chronopassion, υπάρχει μόνο μια λέξη που μπορείς να πεις: Ναι!”

Διατηρώντας τα αυθεντικά σχεδιαστικά στοιχεία και αλλάζοντας το καντράν σε ένα δροσερό, σύγχρονο γκρι και τους δείκτες σε ένα κλασικό μαύρο, αυτή η έκδοση Mihanikos είναι εμπνευσμένη από τα παριζιάνικα χρώματα και την ατμόσφαιρα, διατηρώντας παράλληλα την ξεχωριστή εμφάνιση και τον χαρακτήρα της εμβαπτισμένο στην ελληνική καταδυτική ιστορία, αποτελώντας έναν στιβαρό, μοναδικά σχεδιασμένο καταδυτικό.

Η κάσα έχει σχεδιαστεί με έμπνευση την εικόνα του σκαφάνδρου και του μπροστινού παραθύρου του, ενώ οι καμπυλωτές πλευρές του προσομοιάζουν ένα μαλακό στρογγυλό σφουγγάρι. Το μεσαίο τμήμα έχει σχεδιαστεί σαν μια ζώνη γύρω από το ρολόι, όπως ακριβώς η κατασκευή των αυθεντικών στολών κατάδυσης, ενώ το λουράκι είναι ενσωματωμένο στο σχέδιο του ρολογιού, παρέχοντας άνεση και ασφάλεια.


Η φαρδιά στεφάνη ενισχύει περαιτέρω την εικόνα του σκαφάνδρου, φέρνοντας το βλέμμα στο καντράν και είναι κατασκευασμένο από ένα κομμάτι ατσάλι, φόρο τιμής στην ανθεκτικότητα των παλιών καταδυτικών στολών. Το καντράν, απλό στη σχεδίαση, προσφέρει μια πληθώρα στοιχείων εμπνευσμένα από την κατάδυση. Το ρολόι θα πωλείται αποκλειστικά από την Chronopassion, σε περιορισμένη έκδοση 30 αριθμημένων κομματιών λέναντι €2.900, με μόνο 12 διαθέσιμα για αγορά άμεσα, ενώ τα υπόλοιπα θα παραδοθούν τον Σεπτέμβριο.

More Stories
H Suunto αναβαθμίζει το Ambit GPS