Γνωρίστε τη Series 8 της Citizen

Η συλλογή αυτόματων ρολογιών της ιαπωνικής μάρκας έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα

 

Αντιπροσωπεύοντας το higher end προφίλ της Citizen, η Series 8 έκανε το ντεμπούτο της στην Ιαπωνία το 2008 και επαναλανσαρίστηκε διεθνώς το 2021. Η συλλογή περιλαμβάνει σήμερα μοντέλα με τρεις δείκτες και ημερομηνία, αλλά και αρρενωπά GMT, χαρακτηριστικά των οποίων είναι οι απέριττες σπορ γραμμές, ο καλαίσθητος συνδυασμός υφών και η υψηλή λειτουργικότητα, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής.

Χάρη στο μοντέρνο, δυναμικό στυλ τους, τα ρολόγια της Series 8 είναι ιδανικά για κάθε περίσταση, business, casual ή επίσημη. Πυλώνες της συλλογής είναι τρεις αυτόματοι μηχανισμοί -οι Cal. 0950, Cal. 9051 και Cal. 9054- με λεπτό προφίλ και υψηλή αντοχή στα μαγνητικά πεδία. Εργονομία, υψηλή στεγανότητα ως τα 200μ. και ιδεώδης σχέση ποιότητας-τιμής είναι τα στοιχεία που ολοκληρώνουν το άκρως ελκυστικό προφίλ της συλλογής.

Πολύ σύντομα, τα ρολόγια της Series 8 θα κάνουν το ντεμπούτο τους και στην ελληνική αγορά, χάρη στη συνεργασία της ιαπωνικής μάρκας με την PAC Time International Ltd., η οποία αντιπροσωπεύει τη Citizen σε Ελλάδα και Κύπρο.

More Stories
LG Watch Urbane LTE