Η Tudor χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την ονομασία «Royal» το 1950 για να υπογραμμίσει την ανώτερη ποιότητα των ρολογιών της. Κατασκευασμένα σύμφωνα με ανάλογα υψηλά πρότυπα, τα μοντέλα της σειράς Royal ξεχωρίζουν σήμερα χάρη στον συνδυασμό τεχνικής απόδοσης και υψηλής αισθητικής σε ύφος sport-chic, που προσαρμόζεται με άνεση σε όλες τις περιστάσεις.

Η συλλογή εμπλουτίζεται με μια χορταστική σειρά νέων μοντέλων σε τέσσερα μεγέθη -28mm, 34mm, 38mm και 41mm- με κάσες και ενσωματωμένα μπρασελέ από ατσάλι ή ατσάλι και κίτρινο χρυσό και καντράν σε δύο νέα χρώματα: πλούσιο σοκολά και απαλό σομόν.

Χαρακτηριστική παραμένει η στεφάνη, διακοσμημένη με φίνες πτυχώσεις ή διαμάντια στα μοντέλα των 28mm, η οποία πλαισιώνει ένα καντράν με φινίρισμα Sunray και απλικαρισμένους ρωμαϊκούς αριθμούς ή συνδυασμό ρωμαϊκών αριθμών και 8 διαμαντιών στις ενδείξεις των ωρών. Η νέα σειρά ενσωματώνει τρεις αυτόματους μηχανισμούς.

Τα μοντέλα διαμέτρου 38mm και 34mm λειτουργούν με τον Caliber T601, ενώ τα μοντέλα διαμέτρου 28mm με τον Caliber T201, που υποστηρίζουν ώρα, λεπτά, δευτερόλεπτα και ένδειξη της ημερομηνίας σε παράθυρο στο 3. Τα μοντέλα διαμέτρου 41mm εξοπλίζει ο Caliber T603, ο οποίος υποστηρίζει επιπλέον ένδειξη της ημέρας της εβδομάδας σε τοξωτό παράθυρο στο 12. Και οι τρεις μηχανισμοί προσφέρουν power reserve 38 ωρών και φέρουν πιστοποίηση χρονομέτρου από το COSC.

Αντιπρόσωπος: Rolex SA

More Stories
Το νέο HYT Hastroid Blue Star