Οι νέες αναλογίες τoυ Happy Sport της Chopard

Έντεκα μοντέλα, στα οποία η διάμετρος της κάσας έχει ελαττωθεί στα 33mm, απαρτίζουν τη νέα σειρά Happy Sport που περιλαμβάνει μια πλούσια ποικιλία εκδοχών.

Ρολόγια από ατσάλι, ηθικής προέλευσης ροζ χρυσό 18Κ ή δίχρωμα, συνδυασμένα με ασορτί μπρασελέ ή glossy λουράκια από δέρμα αλιγάτορα και πλαισιωμένα με στεφάνες από γυαλισμένο μέταλλο ή σεταρισμένες με διαμάντια. Συν μία ακόμη πολυτελής πρόταση από ηθικό λευκό χρυσό 18Κ με κάσα, στεφάνη, κορώνα και μπρασελέ pavé με αστραφτερά λευκά διαμάντια.

Βασισμένες, όπως αναφέρει το maison, στις αρχές της Χρυσής Τομής, οι νέες αναλογίες του δημοφιλούς Happy Sport ταιριάζουν ιδανικά στον γυναικείο καρπό, έτσι ώστε να το φοράει κανείς «ευχάριστα», όλη την ημέρα και σε όλες τις περιστάσεις. Το στυλ του παραμένει εντός της σφαίρας του casual-chic. Κοινός τόπος για τα 11 μοντέλα είναι το καντράν σε ασημί τόνους, με τέσσερις ρωμαϊκούς αριθμούς στο 12, το 3, το 6 και το 9, πυρήνα με διακόσμηση guilloché και τα πέντε κινούμενα διαμάντια της συλλογής να χορεύουν κλεισμένα ανάμεσα σε δύο κρύσταλλα ζαφειριού.

Για όσες προτιμήσουν τις εκδοχές από ατσάλι, σημειώνουμε πως το μέταλλο που έχει χρησιμοποιηθεί είναι το Lucent Steel A223: ένα αντιαλλεργικό κράμα, προϊόν τεσσάρων χρόνων Έρευνας και Ανάπτυξης, το οποίο είναι πιο ανθεκτικό και ιδιαίτερα πιο λαμπερό από το κοινό ατσάλι. Επιπλέον, μαρτυρεί τη δέσμευση της Chopard για βιώσιμη πολυτέλεια, καθώς παράγεται από ανακυκλωμένα υλικά σε ποσοστό 70%, σ’ ένα εργαστήριο στην Αυστρία, περιορίζοντας έτσι και το αποτύπωμα άνθρακα που σχετίζεται με τη μεταφορά υλικών στα εργαστήρια του οίκου στην Ελβετία.

Όλα τα ρολόγια είναι αδιάβροχα ως τα 30μ. και λειτουργούν με τον αυτόματο Caliber 09.01-C, o οποίος αποτελείται από 148 εξαρτήματα, εκτελεί 25.200 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 27 λίθους και προσφέρει power reserve 42 ωρών. Είναι ορατός από το ανοιχτό με κρύσταλλο ζαφειριού πίσω μέρος της κάσας, που είναι διακοσμημένο με το λογότυπο «Happy Sport».

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ

Aντιπρόσωπος: Boutique Chopard

The premium watch magazine

More Stories
Οι Young Laureates της Rolex για το 2014