Χορός στα κύματα με τα διαμάντια του Happy Ocean της Chopard

To Happy Ocean είναι ένα σπορ ρολόι με κινούμενα διαμάντια, το οποίο φέρνει κοντά την κομψότητα Chopard με τη στιβαρότητα ενός αξιόπιστου καταδυτικού.

Συνδυάζοντας το ατσάλι με τον ηθικής προέλευσης ροζ χρυσό 18Κ, δανείζεται το χαρακτηριστικό μπλε-γκρι χρώμα των Νοτίων Θαλασσών, που ντύνει το καντράν, την καταδυτική στεφάνη (με ένθετο από αλουμίνιο) και το λουράκι από calfskin. Στεκόμαστε στο καντράν, το οποίο είναι διακοσμημένο με κυματιστό μοτίβο με εναλασσόμενο ματ και γυαλισμένο φινίρισμα, στο οποίο τα 5 κινούμενα διαμάντια φιλοδοξούν να μοιάζουν με φυσαλίδες που ανεβαίνουν στην επιφάνεια ή με λαμπερά ψαράκια που κολυμπούν στο θαλασσινό σκηνικό.

Στο 4:30 βρίσκεται το παράθυρο της ημερομηνίας, ενώ ενδείξεις και δείκτες είναι ενισχυμένοι με γενναιόδωρες πινελιές Super-LumiNova. H κάσα έχει διάμετρο 40mm και φέρει αντιθαμβωτικό κρύσταλλο ζαφειριού, ενώ η χρυσή βιδωτή κορώνα συμβάλλει στην υψηλή στεγανότητα του ρολογιού, ως τα 300 μέτρα.

Το Happy Ocean λειτουργεί με τον αυτόματο Caliber 01.01-C της Chopard, ο οποίος εκτελεί 28.800 ταλαντώσεις/ώρα, φέρει 31 λίθους και προσφέρει power reserve 60 ωρών. Στη συσκευασία του θα βρείτε ένα δεύτερο λουράκι NATO, επίσης σε μπλε-γκρι χρώμα.

Περισσότερες πληροφορίες για την Chopard εδώ. 

More Stories
Nicola Andreatta, CEO της Roger Dubuis: «Κανείς δεν κάνει υπερ-ωρολογοποιία…»