Το ντελικάτο Lili Bouton Red Coral στο χρώμα του πάθους

Το πιο ξεχωριστό λουλούδι της Beauregard με πέταλα από σπάνιο κόκκινο κοράλλι

 

Το Lili Bouton είναι ένα ρολόι που ξεχωρίζει χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ανήκει στην κατηγορία του cocktail watch και υπήρξε υποψήφιο για το καλύτερο γυναικείο ρολόι στο Grand Prix της Γενεύης της περασμένης χρονιάς – φιλοτεχνημένο με στιλπνό mother of pearl. Φέτος, ο Καναδός Alexandre Beauregard ντύνει το υπέροχο λουλούδι του με πολύτιμο (καθότι εξαιρετικά σπάνιο) κόκκινο κοράλλι, αλιευμένο σε βάθη άνω των 100 μέτρων στις θάλασσες της Ιταλίας.

Κάθε στοιχείο που έχει χρησιμοποιηθεί στη σύνθεση του άνθους έχει κοπεί, διαμορφωθεί, γυαλιστεί, συναρμολογηθεί και ελεγχθεί στα εργαστήρια της Beauregard στο Μόντρεαλ – εκεί όπου φιλοτεχνούνται όλα τα καντράν της. Αποτελείται από 36 πέταλα τοποθετημένα με τέλεια συμμετρία, σε μια τρισδιάστατη σύνθεση με εκπληκτικά λεία υφή και υποβλητική γυαλάδα.

Τα λοιπά μέρη του ρολογιού (η βάση του καντράν, η κάσα, το λουράκι και ο μηχανισμός) έχουν κατασκευαστεί και συναρμολογηθεί στην Ελβετία. Διαμέτρου 33mm, η κάσα είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό 18Κ και φέρει 88 λευκά διαμάντια τύπου River, ενώ 36 ακόμη διαμάντια River φωτίζουν το χρυσό καντράν. Αδιάβροχο ως τα 30μ., το Lili Bouton Red Coral λειτουργεί με μηχανισμό quartz κατασκευής ΕΤΑ. Φοράει σατέν λουράκι σε κόκκινο χρώμα.

More Stories
Ωρολογοποιία και αστρονομία μαζί στο νέο Geo.Graham the Moon