Το εντυπωσιακό Jacob & Co. Watch Choker της Rihanna

Η Rihanna και ο επί χρόνια φίλος της Jacob Arabo δημιούργησαν το Watch Choker που φόρεσε η καλλιτέχνης στην επίδειξης μόδας Louis Vuitton του Pharrell William.

H Rihanna είναι  βασίλισσα της ποπ, fashion icon, δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας, αλλά και το νέο πρόσωπο της διαφημιστικής καμπάνιας της Louis Vuitton και φυσικά, λάτρης της Jacob & Co. Το τι φοράει η Rihanna παρακολουθείται στενά παγκοσμίως, αναλύεται και θέτει τις τάσεις. Χθες, καθισμένη στην πρώτη σειρά στο Fashion Show της Louis Vuitton στο Παρίσι, η σταρ ξεπέρασε για άλλη μια φορά τα όρια.

Γύρω από το λαιμό της, φόρεσε ένα Jacob & Co. Brilliant Flying Tourbillon, σεταρισμένο εξολοκλήρου με 338 λευκά διαμάντια κοπής baguette. Αυτή η μοναδική ιδέα ενδέχεται να έχει υλοποιηθεί για πρώτη φορά, τουλάχιστον στη σύγχρονη εποχή και με ένα τόσο πολυτελές ρολόι. Αναμένεται να φανεί αν η πρωτοτυπία της Rihanna θα ανοίξει ένα νέο δρόμο για την ωρολογοποιία.

Η νέα πρέσβειρα της Louis Vuitton είναι μακροχρόνια φίλη της Jacob & Co. Η παρουσία της στο Fashion Show ήταν ένας φόρος τιμής στον φίλο της Pharrell Williams, ο οποίος εργάστηκε ως νέος Creative Director της Louis Vuitton, και παρουσίασε την εναρκτήρια συλλογή του. Ο Pharrell είναι επίσης προσωπικός φίλος του Jacob Arabo από την αρχή της πορείας του.

Το λουράκι που χρησιμοποιήθηκε ως τσόκερ για το ρολόι ειναι κατασκευασμένο από calfskin, σταμπωτό με μοτίβο αλιγάτορα, για ιδιαίτερη άνεση κατά τη χρήση.

More Stories
L’Heure du Diamant από τη Chopard