Τα νέα μοντέλα της Tudor για το 2022

Η Tudor αποκαλύπτει τα νέα της μοντέλα για το 2022, στην έκθεση Watches & Wonders

H μάρκα φημίζεται για τα ρολόγια της, τα οποία λειτουργούν ως εργαλεία, στον καρπό των πιο τολμηρών ανθρώπων. Για τους λάτρεις της περιπέτειας, η Tudor παρουσίασε φέτος το Black Bay Pro, ένα νέο μοντέλο με λειτουργία δεύτερης χρονικής ζώνης. Η σειρά Black Bay ανανεώνεται, με το εμβληματικό Black Bay GMT να είναι πλέον διαθέσιμο και σε έκδοση S&G (Steel & Gold), με ζεστά χρώματα και vintage πινελιές, ενώ ταυτόχρονα διατίθενται νέες εκδόσεις για το Black Bay Chrono S&G, αλλά και για τη συλλογή TUDOR Royal. Τέλος, λανσάρει τα Black Bay 31, 36, 39 και 41 S&G, με καμπυλωτό design και in-house μηχανισμούς.

Πάρτε μια πρώτη γεύση, και μείνετε συντονισμένοι τόσο στις σελίδες του περιοδικού Chronos Plus, όσο και στη σελίδα μας, για την ανάλυσή τους.

Black Bay Pro – Το πνεύμα της περιπέτειας σε ένα ρολόι. Με κάσα διαμέτρου 39mm, κατασκευασμένη από ατσάλι, διατίθεται με μπρασελέ, δερμάτινο ή υφασμάτινο λουράκι. Εξοπλίζεται από τον MANUFACTURE CALIBRE MT5652, με ενσωματωμένο GMT και power reserve 70 ωρων.

Black Bay GMT – Το φημισμένο καταδυτικό της TUDOR έρχεται με λειτουργία GMT, με κάσα από ατσάλι και διάμετρο 41mm. Εξοπλισμένο με τον Manufacture Caliber MT5652, το Black Bay GMT διαθέτει 24ωρη δίχρωμη διαβαθμισμένη περιστρεφόμενη στεφάνη.

Black Bay Chrono – Το Black Bay Chrono συνδυάζει αυτή την κληρονομιά της μάρκας για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε έναν σπορ κομψό χρονογράφο, με έντονα υποκαντράν και αυτόματο μηχανισμό υψηλής απόδοσης.

Black Bay 31, 36, 39 και 41 S&G – Τα μοντέλα Black Bay 31, 36, 39 και 41 S&G φέρνουν μια μοναδική αισθητική στη σειρά Black Bay. Οι κάσες τους δίνουν έμφαση στις καμπύλες και την αντίθεση ανάμεσα στο ατσάλι και το γυαλιστερό κίτρινο χρυσό. Ένα μοντέλο εκλεπτυσμένο, ευέλικτο, κομψό και unisex.

Tudor Royal – Η γυναικεία εκδοχή της συλλογής, με κάσα από ατσάλι και διάμετρο 28mm, καντράν από Mother of pearl και στεφάνη σεταρισμένη με διαμάντια. Έρχεται σε ασημί και δίχρωμη έκδοση.

 

Αποκλειστικός Αντιπρόσωπος: Rolex SA

More Stories
Zeppelin: 100 Years Zeppelin Dual Time