Οι πρέσβειρες της Omega αποκαλύπτουν τα πιο γοητευτικά χαρακτηριστικά τους

Η Omega δημιουργεί μια νέα φωτογραφική καμπάνια με πρωταγωνίστριες τις ambassadors της μάρκας να φορούν τα αγαπημένα τους ρολόγια

Αποτυπωμένες σε μια νέα σειρά ασπρόμαυρων πορτρέτων και βίντεο, η OMEGA αποκαλύπτει τις μοναδικές προσωπικότητες των γυναικών που την εκπροσωπούν. Σε αυτήν την οικεία καμπάνια, κάθε γυναίκα παρουσιάζεται με το ρολόι της επιλογής της – και το μότο με το οποίο ζει τη ζωή της.

Το My Choice είναι η τελευταία καμπάνια της μάρκας που προβάλλει τον ισχυρό δεσμό της OMEGA με τις γυναίκες. Για περισσότερα από 100 χρόνια, η εταιρεία δημιουργεί όμορφα και αξιόπιστα γυναικεία ρολόγια, που μπορούν να φορεθούν από δυναμικές γυναίκες: από νοσοκόμες και αεροπόρους, μέχρι καλλιτέχνες και ηθοποιούς.

Η μάρκα είναι περήφανη που εκπροσωπείται σε όλο τον κόσμο από μια ισχυρή οικογένεια γυναικών σταρ. Η καμπάνια πλαισιώθηκε από τις ηθοποιούς Nicole Kidman, Zoë Kravitz, So-hee Han και Dongyu Zhou καθώς και τα μοντέλα Kaia Gerber και Kiko Mizuhara και τη θρυλική αθλήτρια Allyson Felix. Ελεύθερες να εκφραστούν μέσα από το στυλ και τις λέξεις, δόθηκε σε κάθε σταρ η ευκαιρία να δείξει τον πραγματικό της χαρακτήρα.

Το αποτέλεσμα εντυπωσιάζει. Μια επιλογή από κλασικά, κομψά πορτρέτα. Μπροστά στην κάμερα, η κάθε mabassador δείχνει τη γυναίκα που είναι σήμερα, αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχει για το μέλλον. Σε αυτό συμβάλλει και η Omega, με τα κομψά της ρολόγια που μεταμορφώνονται σε σύμβολα δυναμισμού και αυτοπεποίθησης.

Περισσότερα για τη μάρκα εδώ.

More Stories
Chanel Métiers d’Art show