Η RIST Hellas αποκλειστικός αντιπρόσωπος της PDPAOLA

H εταιρεία με έδρα τη Θεσσαλονίκη, καλωσορίζει στο πορτφόλιό της την Ισπανική εταιρεία κοσμημάτων PDPAOLA

Άλλη μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία έρχεται στην Ελλάδα και στη Κύπρο από την RIST Hellas. Στα χέρια της έμπειρης ομάδας της αφήνεται η ιδιαίτερα επιτυχημένη μάρκα κοσμημάτων από τη Βαρκελώνη, η PDPAOLA.

To brand γνωρίζει επιτυχία παγκοσμίως, καθώς το προτιμούν πολλές trend-setters όπως η Gigi Hadid
και η Taylor Hill, η influencer Chiara Ferragni και η ηθοποιός Ashley Green. Η ιστορία της μάρκας ξεκίνησε το 2002 στην Βαρκελώνη από τους Paola και Humbert Sasplugas, οι οποίοι αποφάσισαν να υλοποιήσουν το όνειρό τους, και να δημιουργήσουν μια διεθνώς αναγνωρίσιμη μάρκα κοσμημάτων.

Τα κοσμήματα της PDPAOLA είναι κομψά και διαχρονικά, και συνδυάζουν την ποιότητα με την προσιτή τιμή. Κατασκευασμένα από ασήμι 925, φέρουν επιχρύσωμα με χρυσό 18Κ και είναι διακοσμημένα με ημιπολύτιμους λίθους και πέτρες. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στη λεπτομέρεια, τόσο στο design όσο και την κατασκευή τους και ακόμα περισσότερο στο εξαιρετικό φινίρισμα.

Οι συλλογές τους περιλαμβάνουν δαχτυλίδια, κολιέ, βραχιόλια, σκουλαρίκια και bundles, που όχι απλά ακολουθούν  τις τάσεις της μόδας, αλλά τις δημιουργούν κιόλας. Μάθετε περισσότερα εδώ.

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος: RIST Hellas

More Stories
Αλλαγή στην ηγεσία της Rebellion Timepieces