Η Franck Muller τιμά το πλατινένιο Ιωβηλαίο της Ελισάβετ Β’

Η μάρκα αποτίνει φόρο τιμής στην Βασίλισσα Ελισάβετ Β’, του Ηνωμένου Βασιλείου και το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της με δύο νέα Limited edition ρολόγια

 

Για να γιορτάσει το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της Βασίλισσας της Αγγλίας, η Franck Muller δημιούργησε μια πολύ ιδιαίτερη περιορισμένη έκδοση εμπνευσμένη από την ίδια τη Βασίλισσα Ελισάβετ Β’. Για αυτήν την περίσταση και μετά την υποβολή των σχεδίων της στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ, η Franck Muller εφάρμοσε τις εξαιρετικές τεχνικές της για τα δύο αυτά ρολόγια.

Κάθε συλλογή αποτελείται από 70 κομμάτια στα χρώματα και τα εμβλήματα της εμβληματικής προσωπικότητας. Οι αύξοντες αριθμοί αντιπροσωπεύουν κάθε έτος της βασιλείας της, από το 1952 έως το 2022. Αναφορικά με το Platinum Jubilee, η κορώνα των ρολογιών θα είναι από πλατίνα, ενώ ιδιαίτερα για την περίσταση, δημιουργήθηκαν μοναδικά λουράκια με χρώματα που ταιριάζουν με το γεγονός και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Κάθε ρολόι θα παραδοθεί με ένα ειδικό κουτί περιορισμένης έκδοσης. Το λανσάρισμα των ρολογιών πραγματοποιήθηκε πρώτα  στο Frost Of London Boutique, με έδρα το Λονδίνο, ενώ στη συνέχεια θα είναι διαθέσιμο και παγκοσμίως.

Για να τα αποκτήσετε απευθυνθείτε στην Boutique Franck Muller στο κέντρο της Αθήνας.

More Stories
Το νέο LED ρολόι της Tokyoflash