Η εκρηκτική εμφάνιση της Rihanna στο Superbowl

H εντυπωσιακή τραγουδίστρια φώτισε τη σκηνή του State Farm Stadium στο Glendale της Αριζόνα κατά την εμφάνισή της στον τελικό του Superbowl.

Ντυμένη στα κόκκινα και με την ενέργειά της στα ύψη, η Rihanna ενθουσίασε τα πλήθη στον τελικό αγώνα του Superbowl ανάμεσα στους KC Chiefs και τους Philadelphia Eagles. Για την εμφάνισή αυτή επέλεξε μια εντυπωσιακή ολόωμη φόρμα σε έντονο κόκκινο, την οποία συνδύασε με το Brilliant Northern Lights της Jacob & Co., μάρκα που η pop star επιλέγει συχνά για τις εμφανίσεις της τα τελευταία 15 χρόνια.

Το ρολόι φέρει κοκκινο κρύσταλλο ζαφειριού και κόκκινο λουράκι από δέρμα αλιγάτορα, και είναι διακοσμημένο με 322 λευκά διαμάντια συνολικού βάρους 11,26 ct.  Ο CEO της μάρκας Jacob Arabo δήλωσε: «Η Rihanna είναι σαν θεά. Τα έχει όλα, ηγείται όπως καμία άλλη, πολύ ταλέντο και μια μοναδική, ζωντανή ενέργεια. Κατά τη διάρκεια της παράστασης της στο Superbowl, έδειξε για άλλη μια φορά ότι της ανήκει η σκηνή, αλλά και κάθε σκηνή. Και είναι απαιτητική πελάτισσα. Επιλέγει μόνο τα καλύτερα».

More Stories
Ένα smartwatch διαφορετικό από όλα τα άλλα