Ημέρα της Μητέρας 2022: Breeze

H δυναμική μάρκα με τη μεσογειακή ψυχή γιορτάζει την ομορφιά κάθε μέρα, και τώρα, γιορτάζει και τις μαμάδες με απόλυτα συμμετρικά ρολόγια

Με την γιορτή της Μητέρας να είναι προ των πυλών, η έμπειρη ομάδα του Chronos Plus σπεύδει να σας λύσει τα χέρια, προτείνοντας εξαιρετικές επιλογές για να δωρίσετε στη πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σας. Βρείτε τις όλες εδώ.

 

Παίζοντας συνεχώς με τις αναδυόμενες τάσεις και τα στυλ, η BREEZE δημιουργεί φορέσιμα ρολόγια, μοντέρνα και λειτουργικά που  μπορούν να φορεθούν 24 ώρες τη μέρα και 7 ημέρες την εβδομάδα.

Για τη φετινή Ημέρα της Μητέρας προτείνει την συλλογή SYMMETRIA, η οποία χαρακτηρίζεται από ισορροπία και αρμονία. Ο πολυτελής της σχεδιασμός και η εξαιρετική αίσθηση στον καρπό, θα φέρει έλεγχο στα χέρια κάθε πολυάσχολης μητέρας.

Κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι, έρχονται με διάμετρο 41mm, και quartz μηχανισμό, και συνδυάζονται με μπρασελέ. Επιλέξτε ανάμεσα σε ποικιλία μοντέλων σε τρεις αποχρώσεις: ασημί, χρυσό και ροζ χρυσό, οι οποίες συνδυάζονται και μεταξύ τους, και επιλογή από καντράν. Είναι πολύ προσιτά με τις τιμές τους να κυμαίνονται από €165 έως €175.

Βρείτε τα εδώ

More Stories
Νέο web site για την Speake Marin