Το βραβείο της F.P.Journe στο The Prix artmonte-carlo

Το βραβείο Artmonte-Carlo – F.P.Journe απονεμήθηκε στην Bertille Bak, εκπροσωπούμενη από την γκαλερί Xippas, για το «The Cradle of Chaos».

Το artmonte-carlo, ένα από τις σημάντικότερες διοργανώσεις μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης στη διεθνή σκηνή, και πραγματοποιήθηκε στο Grimaldi Forum Monaco από τις 8 έως τις 9 Ιουλίου, υπό την Υψηλή Αιγίδα του H.S.H. Prince Albert II of Monaco.

Το σαλόνι διοργανώνεται από τους Thomas Hug και Laura Meillet και προσφέρει μια μοναδική πλατφόρμα για καλλιτέχνες, γκαλερί και συλλέκτες από όλο τον κόσμο. Η εκδήλωση στοχεύει να αναδείξει έργα τέχνης σε ένα προνομιακό περιβάλλον, να ενθαρρύνει τις πολιτιστικές ανταλλαγές και να τονώσει τον προβληματισμό για τις τρέχουσες τάσεις. Για αυτήν την έβδομη έκδοση, η έκθεση υποδέχθηκε 34 γκαλερί. Οι επισκέπτες μπόρεσαν επίσης να ανακαλύψουν την έκθεση «Monet en pleine lumière», η οποία θα διαρκέσει έως τις 3 Σεπτεμβρίου στο Φόρουμ Grimaldi.

Κατά τη διάρκεια του artmonte-carlo απονεμήθηκε το βραβείο F.P.Journe, που βραβεύει την καλύτερη έκθεση που παρουσιάστηκε στο σαλόνι. Το βραβείο κέρδισε η Bertille Bak, εκπροσωπούμενη από τη γκαλερί Xippas, για το «Le berceau du chaos». Το έργο τέχνης θα δωριστεί από την F.P.Journe στο NMNM, το Nouveau Musée National de Monaco.

More Stories
Ξεκινά το Athens Flying Week