Watches & Wonders 2023: In the City

Η μεγαλύτερη έκθεση ωρολογοποιίας παγκοσμίως ανοίγει τις πόρτες της στιε 27 Μαρτίου και κάνει τη καρδιά Γενεύης να χτυπά στο ρυθμό των ρολογιών

Όσο οι μεγαλύτερες μάρκες ωρολογοποιίας θα εκθέτουν τα νέα μοντέλα της χρονιάς στους χώρους του Palexpo, το κέντρο της Γενέυης θα φιλοξενεί για πρώτη φορά το φεστιβάλ In the City, το οποίο θα είναι δωρεάν και ανοιχτό για όλους. Οι επισκέπτες μπορούν επομένως να περιπλανηθούν ελεύθερα στην Rues Basses  στο κέντρο της πόλης προκειμένου να εντοπίσουν τις χαρακτηριστικές κολώνες WandW. Αυτό θα είναι το σημάδι ότι οι μπουτίκ επιφυλάσσουν εκπλήξεις: ιστορικά κομμάτια, εργαστήρια επίδειξης τεχνικών, ευκαιρίες για συνομιλία με τους ωρολογοποιούς, βιτρίνες με νέα μοντέλα, και πολλά άλλα. Χρησιμοποιώντας τους κωδικούς QR που είναι διάσπαρτοι στην διαδρομή, το κοινό θα μπορεί να ανακαλύψει τις μπουτίκ και τις εμβληματικές τοποθεσίες που συμμετέχουν.

Στις 30 Μαρτίου όλες οι μπουτίκ που θα συμμετέχουν θα μείνουν ανοιχτές μέχρι τις 9 το βράδυ, ενώ έχει δημιουργηθεί ειδικό πρόγραμμα για εκείνη την βραδιά. Καλλιτέχνες, χορευτές και μουσικοί θα ανέβουν σε πέντε σκηνές στους δρόμους, ξεκινώντας στις 5 το απόγευμα. Στο Pont de la Machine, ένα συνέδριο με θέμα «Γενεύη, Ελβετία και Ωρολογοποιία» θα είναι ανοιχτό σε όλους όσοι εγγραφούν.

More Stories
Οι ανώνυμες φιγούρες του AUTO MOAI έρχονται στον καμβά της Seiko