Vianney Halter Deep Space

Αυτό και αν είναι μοναδικό ρολόι, καθώς θα το λατρέψουν όλοι οι φίλοι της γραμματείας επιστημονικής φαντασίας και όχι μόνο, αφού μοιάζει με έναν διαστημικό σταθμό στο χέρι σας. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Vianney Halter επιλέγει τη μη συμβατική οδό στη σχεδίαση των ρολογιών της, όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας εάν κάνετε κλικ εδώ, απλώς αυτή τη φορά, κατά την ταπεινή μας άποψη ξεπέρασαν τον ίδιο τους τον εαυτό. 

Οι παρατηρητικοί θα πουν ότι το ρολόι είναι μια ευθεία αναφορά στον διαστημικό σταθμό Deep Space 9 του Star Trek και θα έχουν απόλυτο δίκιο. Στο κέντρο παρατηρεί κανείς ένα περιστρεφόμενο tourbillon ενώ γύρω από μια περιμετρική στεφάνη κινούνται οι μπλε κυρτοί δείκτες της ώρας και των λεπτών. Το θολωτό κρύσταλλο και η κάσα διαμέτρου 46 mm συμπληρώνουν το μοναδικό σύνολο.  

Ο Caliber VH 113 λειτουργεί στα 3 Hz και έχει power reserve 55 ώρες. Η τιμή του εκτιμάται ότι θα είναι γύρω στα 150.000 ευρώ, αλλά και μόνο το βλέμμα του θαυμασμού όλων των υπόλοιπων trekkies εκεί έξω, αξίζει… Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο από το Purist που δείχνει το ρολόι σε λειτουργία, καθώς και μια άποψη της βάσης του Deep Space 9. Beam us up! 

 

 

More Stories
H Ulysse Nardin εμπνέεται από το Καρναβάλι της Βενετίας