Vacheron Constantin Patrimony Traditionnelle Self-Winding

Η λέξη “νέο” στο Vacheron Constantin Patrimony Traditionelle Self Winding δεν μπορεί παρά να εμφανίζει ευθείες γέφυρες με την παράδοση και το παρελθόν, παρόλο που εδώ έχουμε να κάνουμε με έναν νέο ultra thin μηχανισμό, που δεν ξεπερνά σε πάχος τα 2,45 mm.

Το νέο ρολόι φέρει περήφανα το Σταυρό της Γενεύης, όχι μόνο για τον μηχανισμό του, αλλά για ολόκληρο το φινίρισμά του. Η κάσα του έχει διάμετρο 41 mm και είναι κατασκευασμένη από ροζ χρυσό 18 Καρατίων, με αυτό το υλικό να κοσμεί τοσο τον ωροδείκτη όσο και τον λεπτοδείκτη, αλλά και τις ενδείξεις των ωρών στο καντράν. Οι ενδείξεις των λεπτών είναι σημειωμένες με μαύρο χρώμα, προσδίδοντας επιπλέον κύρος, σε συνδυασμό με τη γοητεία του κλασικού.

Ο πολύ λεπτός μηχανισμός Calibre 1120 της Vacheron Constantin με συνολική διάμετρο 28,40 mm, φέρει 144 μέρη, 36 λίθους, εκτελώντας 19.800 ταλαντώσεις την ώρα και με power reserve 40 ώρες. Το ρολόι φορά λουράκι από καφέ δέρμα αλιγάτορα, έχει κούμπωμα με αγκράφα από ροζ χρυσό 18 Καρατίων και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα.

More Stories
Frédéric Arnault: Ο νέος CEO της TAG Heuer μιλά αποκλειστικά στο Chronos Plus