Ulysse Nardin Hannibal Minute Repeater

To Ulysse Nardin Hannibal Minute Repeater Westminster Carillon Tourbillon μας θυμίζει το διάβα του στρατού του Αννίβα από τα Πυρηναία και τις Άλπεις έως την Ιταλία με έναν ισχυρό στρατό και το μυστικό όπλο του που δεν ήταν άλλο από τους πολεμικούς ελέφαντες.

Το ρολόι της Ulysse Nardin, το οποίο απεικονίζει τους ελέφαντες αυτούς με το χαρακτηριστικό γλυπτό καντράν του, θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό 30 κομματιών. Οι μορφές είναι φτιαγμένες στο χέρι από λευκό χρυσό 18 καρατίων, ενώ στο εσωτερικό του ρολογιού υπάρχει ο μηχανισμός UN-78, με 36 Λίθους, χειροκίνητο κούρδισμα, power reserve 70 ώρες. H κάσα έχει διάμετρο 44 mm και είναι κατασκευασμένη από πλατίνα. Το ρολόι είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα και φορά δερμάτινο λουράκι.

Αναφορικά με το minute repeater, το Ulysse Nardin Hannibal έχει τέσσερα γκόνγκ, το καθένα από τα οποία έχει έναν διαφορετικό τόνο και βγάζει τη νότα Σολ για την ώρα και τη νότα Μι για τα λεπτά. Σε κάθε τέταρτο της ώρας τα τέσσερα γκόνγκ χτυπούν με διαφορετικό συνδυασμό από νότες, έτσι, στο πρώτο τέταρτο της ώρας ακούγεται ο ήχος Μι-Ντο-Ρε-Σολ, στο δεύτερο τέταρτο ο ήχος Μι-Ντο-Ρε-Σολ/ Σολ-Ρε-Μι-Ντο, και στο τρίτο τέταρτο ο ήχος Μι-Ντο-Ρε-Σολ/ Σολ-Ρε-Μι-Ντο/ Μι-Ντο-Ρε-Σολ.  Οι μορφές στο καντράν κινούνται ανάλογα με την ώρα για να πουν την ιστορία του Αννίβα.

More Stories
Το βίντεο της Rolex για το Datejust