Τρία νέα μοντέλα από την Officine Panerai

Κάθε νέα υλοποίηση μίας σχεδιαστικής ιδέας της Officine Panerai είναι μια μικρή γιορτή για τους φίλους της φίρμας και όσους ασχολούνται με το ρολόι.

Τρία είναι τα νέα μοντέλα που παρουσιάζει η Officine Panerai, τα οποία ανήκουν όλα τους στην οικογένεια Radiomir και τα δύο από αυτά εξοπλίζονται με τον μηχανισμό P.5000, ο οποίος έχει χειροκίνητο κούρδισμα, φέρει 21 λίθους, κατασκευάζεται εξολοκλήρου από την Panerai και είναι γνωστός για το power reserve των 8 ημερών που προσφέρει. Τα νέα μοντέλα με τον μηχανισμό αυτό είναι τα Radiomir Black Seal 8 Days και το Radiomir 8 Days Acciaio.

Το τρίτο από τα νέα μοντέλα της Panerai είναι το Radiomir 1940 3 Days Titanio, το οποίο φέρει τον μηχανισμό P.4000, με αυτόματο κούρδισμα, power reserve 3 ημερών και 31 Λίθους, με το πίσω μέρος του να είναι ανοιχτό, έτσι ώστε να μπορεί κανείς να θαυμάσει τον micro rotor.

Το βίντεο που ακολουθεί είναι από την παρουσία της Officine Panerai στο Διεθνές Σαλόνι Υψηλής Ωρολογοποιίας της Γενεύης και τα νέα μοντέλα που είχε παρουσιάσει εκεί.

More Stories
Νέα χρώματα για το Darkmoon της U-BOAT