To Swarovski Citra αποκαλύπτεται πριν την Βασιλεία

Το 2014, η Swarovski επιστρέφει στην Baselworld για να παρουσιάσει τη νέα της αστραφτερή συλλογή ρολογιών. Σαν μια πρώτη εικόνα της νέας συλλογής ρολογιών, η Swarovski αποκαλύπτει το ρολόι Citra Chrono.

Το Citra Chrono, που προέρχεται από τη σειρά Citra Sphere, συνδυάζει αρμονικά το σπορ στυλ και την κομψότητα. Η κάσα με επιμετάλλωση από ροζ χρυσό και ο κύκλος από 40 διαφανή κρύσταλλα pavé στο κέντρο προσδίδουν έντονη θηλυκότητα και λάμψη σε αυτό το ευκολοφόρετο ρολόι. Πρόκειται για το δεύτερο κομμάτι της γυναικείας συλλογής με χρονογράφο.

Στην έκθεση της Βασιλείας 2014, το περίπτερο της Swarovski θα αναδεικνύει ένα λαμπερό σύμπαν που θα περιλαμβάνει γυναικείες και ανδρικές συλλογές ρολογιών, κοσμήματα μόδας, καθώς και τις συλλογές Atelier Swarovski, Swarovski Gemstones, Swarovski Professional και Lola & Grace.

Το εντυπωσιακό κυκλικό περίπτερο της Swarovski με την ονομασία “Wings of Sparkle”, του διάσημου Ιάπωνα Tokujin Yoshioka, καλύπτει περισσότερα από 2.000τμ σε δύο επίπεδα, και προσφέρει μια αξέχαστη εμπειρία όπου τα εφέ του εκθαμβωτικού φωτός συμβολίζουν τις εμβληματικές έδρες της επωνυμίας. 

Το ρολόι έχει στρογγυλή κάσα διαμέτρου 38 mm από ανοξείδωτο ατσάλι και επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό, δεμένη με 40 διαφανή κρύσταλλα. Ανθεκτικό στο νερό έως τα 30 μέτρα (3 ATM). Το καντράν είναι λευκό με εφέ sunray και ενδείξεις της ώρας με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό σε όλες τις ώρες, εκτός από τη θέση του αριθμού 12. Υπάρχει κύκλος από κρύσταλλα pavé CRY στο κέντρο και δύο μετρητές δεξιά και αριστερά. Το λογότυπο με τον Κύκνο βρίσκεται στη θέση του αριθμού 12. Η ένδειξη της ημερομηνίας βρίσκεται στη θέση του αριθμού 6.

Έχει επίσης λευκό λουράκι από μαλακό δέρμα με ανάγλυφο κροκό σχέδιο και κλασικό κούμπωμα από ανοξείδωτο ατσάλι με επικάλυψη PVD από ροζ χρυσό. Ο μηχανισμός είναι Quartz, ελβετικής κατασκευής. Τέλος, διαθέτει διακοσμητικό σχέδιο Swanflower® στο καπάκι της κάσας, κορώνα με κρύσταλλο cabochon που φέρει το λογότυπο με τον Κύκνο.  

More Stories
O Simon Baker είναι ο ambassador της Longines