Το ρολόι εξωφύλλου του νέου Chronos Lady

Το ρολόι που κοσμεί το εξώφυλλο του επετειακού τεύχους Chronos Lady, συμπληρώνοντας έναν χρόνο κυκλοφορίας στα περίπτερα, είναι το Saint Honore Lutecia.

Το όνομά του είναι ο τρόπος με τον οποίο αποκαλούσαν το Παρίσι στην αρχαιότητα. Η κάσα του έχει σχήμα coussin, με διάμετρο 35 mm και κρύσταλλο ζαφειριού. Η κορώνα είναι διακοσμημένη με όνυχα σε κοπή cabochon.

Η στεφάνη είναι pave με διαμάντια τοποθετημένα σύμφωνα με την τεχνική Eclair Effect που είναι αποκλειστική καινοτομία της Saint Honore. Το καντράν είναι από λευκό mother of pearl και στην πάνω πλευρά φέρει ένα off centered υποκαντράν που είναι pave με διαμάντια τοποθετημένα με την προαναφερθείσα τεχνική.

Στο 6 έχει ένα υποκαντράν για τα δευτερόλεπτα, όπου ο δείκτης έχει δώσει τη θέση του σε ένα λουλούδι που περιστρέφεται και προσφέρει μια μοναδική αίσθηση κίνησης. Ο μηχανισμός του είναι quartz, φοράει μπρασελέ και είναι αδιάβροχο στα 30 μέτρα, ενώ η ενδειτική τιμή πώλησής του είναι τα 970 ευρώ. Μπορείτε να το βρείτε στα καταστήματα Kynzo.

More Stories
H TAG Heuer παρουσιάζει το Aquaracer Professional 300 GMT