Το ρολόι “ειδικών αποστολών” του Προέδρου Ομπάμα

Ο επανεκλεγείς Πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, έχει φορέσει πολλά ρολόγια τα τελευταία 4 χρόνια, αλλά για τις… ειδικές περιπτώσεις φαίνεται να προτιμά ένα ρολόι σε special edition, το οποίο του είχε δοθεί ως δώρο από τις Μυστικές Υπηρεσίες των ΗΠΑ το 2007 για τα 46α γενέθλιά του. 

Το ρολόι αυτό το έχει φορέσει στο λόγο ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς του, στο λόγο που εκφώνησε μετά την πρώτη εκλογή του και στην αποδοχή της πρώτης Προεδρίας του. Πρόκειται για ένα χρονογράφο Jorg Grey JG 6500, ο οποίος φέρει πάνω του το λογότυπο των Μυστικών Υπηρεσιών των ΗΠΑ, ενώ έχει κυκλοφορήσει και σε αντίστοιχη έκδοση το 2009, χωρίς το logo των Μυστικών Υπηρεσιών, αλλά με την ακόλουθη φράση χαραγμένη στο πίσω μέρος της κάσας: “The 44th President of the United States Barack H. Obama, January 20, 2009, Commemorative Edition”.

Στο εσωτερικό του υπάρχει ένα μηχανισμός quartz Miyota Caliber OS-20, μέσα σε μία ατσάλινη κάσα διαμέτρου 41 mm. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο νέος πλανητάρχης έχει εμφανιστεί πολλές φορές και με το αγαπημένο του Tag Heuer Aquaracer, όπως έχουμε γράψει και στην αρχή της προεκλογικής περιόδου.  

More Stories
Μια γεύση από τη Geneva Fair 2013 και την Hublot